LAJMI I FUNDIT:

Ekspozitë

77 Artikuj

Artistja suedeze mbyllet e zhveshur në një kafaz për tre ditë si lloj ekspozite në Stokholm

Artistja suedeze mbyllet e zhveshur në një kafaz për tre ditë si lloj ekspozite në Stokholm

Interesante
Ekspozita për 15-vjetorin e pavarësisë bën bashkë nxënësit nga Kosova dhe Shqipëria

Ekspozita për 15-vjetorin e pavarësisë bën bashkë nxënësit nga Kosova dhe Shqipëria

Kosovë
Për 28 nëntor, profesori Shyqri Nimani vjen me ekspozitë në Galerinë e Arteve në Pejë

Për 28 nëntor, profesori Shyqri Nimani vjen me ekspozitë në Galerinë e Arteve në Pejë

Kosovë
Lambda hapë galerinë e dytë në Prishtinë

Lambda hapë galerinë e dytë në Prishtinë

Muzikë
“Njeri ish ma i fortë se guri”, ekspozita që sjell rrëfimet e 10 grave të dhunuara gjatë luftës në Kosovë

“Njeri ish ma i fortë se guri”, ekspozita që sjell rrëfimet e 10 grave të dhunuara gjatë luftës në Kosovë

Meridiana Statovci
Osmani: Serbia vazhdon të mbaj peng fatin e 1622 personave të zhdukur me dhunë gjatë luftës

Osmani: Serbia vazhdon të mbaj peng fatin e 1622 personave të zhdukur me dhunë gjatë luftës

Kosovë
Nesër hapet ekspozita “Njeri ish ma i fortë se guri” – bazuar në rrëfimet nga vëllimi “Unë dua të dëgjohem”

Nesër hapet ekspozita “Njeri ish ma i fortë se guri” – bazuar në rrëfimet nga vëllimi “Unë dua të dëgjohem”

Kosovë
Në Gjakovë hapet ekspozitë për personat e pagjetur dhe të mbijetuarit e luftës

Në Gjakovë hapet ekspozitë për personat e pagjetur dhe të mbijetuarit e luftës

Kosovë
​Nxënësit e Deçanit përmes ekspozitës nderojnë të rënët për liri

​Nxënësit e Deçanit përmes ekspozitës nderojnë të rënët për liri

Komunat
Në Prekaz hapet ekspozita me fotografi të kullave të Jasharëve

Në Prekaz hapet ekspozita me fotografi të kullave të Jasharëve

Kosovë
Ekspozitë në Prishtinë për fëmijët e vrarë gjatë luftës

Ekspozitë në Prishtinë për fëmijët e vrarë gjatë luftës

Kosovë
Tirana 100 vjet kryeqytet

Tirana 100 vjet kryeqytet

Cult+
Hapet sot në Gjakovë ekspozita me fotografitë e 112 fëmijëve të vrarë në luftë

Hapet sot në Gjakovë ekspozita me fotografitë e 112 fëmijëve të vrarë në luftë

Kosovë
Ekspozitë në Gjakovë me fotografitë e 112 fëmijëve të vrarë në luftë

Ekspozitë në Gjakovë me fotografitë e 112 fëmijëve të vrarë në luftë

Kosovë
Galeria Kombëtare e Shqipërisë ekspozon veprat e fondit në pikturë, vizatime, skulpturë dhe karikatura

Galeria Kombëtare e Shqipërisë ekspozon veprat e fondit në pikturë, vizatime, skulpturë dhe karikatura

Cult+
Në Muzeun e Kosovës, nesër hapet ekspozita “Kosova në arkivin e shtetit shqiptar”

Në Muzeun e Kosovës, nesër hapet ekspozita “Kosova në arkivin e shtetit shqiptar”

Kosovë
Mbyllet ekspozita me fotografi të krimeve serbe, interesim i madh i ndërkombëtarëve

Mbyllet ekspozita me fotografi të krimeve serbe, interesim i madh i ndërkombëtarëve

Kosovë
“Çfarë kishe veshur?”

“Çfarë kishe veshur?”

Cult+
Ekspozitë fotografike dhe skica të “Mbretëreshës së Maleve”

Ekspozitë fotografike dhe skica të “Mbretëreshës së Maleve”

Cult+
“Gjon Mili” në GKK

“Gjon Mili” në GKK

Cult+
Ekzpozitë për identifikimin e shpezëve në parkun e Gërmisë

Ekzpozitë për identifikimin e shpezëve në parkun e Gërmisë

Kosovë
Riprodhimet e veprave të Leonardos, shfaqen në Tiranë

Riprodhimet e veprave të Leonardos, shfaqen në Tiranë

Cult+
Lebibe Topalli-Shabani hap ekspozitën “Freeling”

Lebibe Topalli-Shabani hap ekspozitën “Freeling”

Cult+
“Na ishte njëherë që kurrë mos qoftë”, ekspozita kushtuar 1133 fëmijëve të vrarë dhe të zhdukur gjatë luftës së fundit në Kosovë (Video)

“Na ishte njëherë që kurrë mos qoftë”, ekspozita kushtuar 1133 fëmijëve të vrarë dhe të zhdukur gjatë luftës së fundit në Kosovë (Video)

Valdete Berisha