LAJMI I FUNDIT:

Eksportet e Kosovës

10 Artikuj

Në cilat vende Kosova eksporton më së shumti, e nga kush importojmë?

Në cilat vende Kosova eksporton më së shumti, e nga kush importojmë?

Financa
21 milionë euro eksport dhe 152 milionë euro import nga Gjermania për tre muaj – këto janë produktet më të eksportuara

21 milionë euro eksport dhe 152 milionë euro import nga Gjermania për tre muaj – këto janë produktet më të eksportuara

Biznes
Në vitin 2022 Kosova eksportoi dyfish më shumë mallra në SHBA sesa importoi – top 10 produktet

Në vitin 2022 Kosova eksportoi dyfish më shumë mallra në SHBA sesa importoi – top 10 produktet

Ismail Jakupi
Kosova bilanc pozitiv tregtar me Zvicrën – 10 produktet më të eksportuara dhe ato të importuara nga shteti helvetik për vitin 2022

Kosova bilanc pozitiv tregtar me Zvicrën – 10 produktet më të eksportuara dhe ato të importuara nga shteti helvetik për vitin 2022

Ismail Jakupi
Dhjetë produktet kryesore që eksportoi dhe importoi Kosova me Gjermaninë gjatë vitit 2022

Dhjetë produktet kryesore që eksportoi dhe importoi Kosova me Gjermaninë gjatë vitit 2022

Ismail Jakupi
Tregtia Kosovë-Shqipëri, top 15 produktet e eksportuara dhe ato të importuara gjatë vitit 2022

Tregtia Kosovë-Shqipëri, top 15 produktet e eksportuara dhe ato të importuara gjatë vitit 2022

Ismail Jakupi
​Biznesi i turshive, gratë nga Kosova që me forca të veta depërtuan edhe në tregun ndërkombëtar

​Biznesi i turshive, gratë nga Kosova që me forca të veta depërtuan edhe në tregun ndërkombëtar

Biznes
Gjatë majit, Kosova eksportoi mallra në vlerë prej 32.8 milionë euro

Gjatë majit, Kosova eksportoi mallra në vlerë prej 32.8 milionë euro

Financa
Kosova ka raport të pafavorshëm tregtar edhe me Bosnjën

Kosova ka raport të pafavorshëm tregtar edhe me Bosnjën

Biznes
Në disa ambasada të emëruarit politikë s’dinë çfarë prodhohet në Kosovë

Në disa ambasada të emëruarit politikë s’dinë çfarë prodhohet në Kosovë

Biznes