LAJMI I FUNDIT:

Eksperti

34 Artikuj

‘Eksperti’ – Rikthehet loja e madhe shpërblyese në Telegrafi – parashiko, kënaqu dhe fito!

‘Eksperti’ – Rikthehet loja e madhe shpërblyese në Telegrafi – parashiko, kënaqu dhe fito!

Ndërkombëtare
Egzon Melenica, fitues i javës së tetë në ‘Eksperti’ – luani për tri shpërblimet kryesore

Egzon Melenica, fitues i javës së tetë në ‘Eksperti’ – luani për tri shpërblimet kryesore

Liga e Kampionëve
Uranik Basholli, fitues i javës së shtatë në ‘Eksperti’ – luani për tri shpërblimet kryesore

Uranik Basholli, fitues i javës së shtatë në ‘Eksperti’ – luani për tri shpërblimet kryesore

Liga e Kampionëve
Vedat Kajtazi, fitues i javës së gjashtë në ‘Eksperti’ – parashiko, kënaqu dhe fito!

Vedat Kajtazi, fitues i javës së gjashtë në ‘Eksperti’ – parashiko, kënaqu dhe fito!

Liga e Kampionëve
Bledar Kryeziu, fitues i javës së pestë në ‘Eksperti’ – parashiko, kënaqu dhe fito!

Bledar Kryeziu, fitues i javës së pestë në ‘Eksperti’ – parashiko, kënaqu dhe fito!

Liga e Kampionëve
Ardit Haziri, fitues i javës së katërt në ‘Eksperti’ – luajë, parashiko dhe fito në ‘Telegrafi’

Ardit Haziri, fitues i javës së katërt në ‘Eksperti’ – luajë, parashiko dhe fito në ‘Telegrafi’

Liga e Kampionëve
Bardh Zymberi fitues i javës së tretë në ‘Eksperti’ – luajë, parashiko dhe fito në ‘Telegrafi’

Bardh Zymberi fitues i javës së tretë në ‘Eksperti’ – luajë, parashiko dhe fito në ‘Telegrafi’

Liga e Kampionëve
Kushtrim Zylfiu, fituesi i javës së dytë në ‘Eksperti’ – luajë, parashiko dhe fito në “Telegrafi”

Kushtrim Zylfiu, fituesi i javës së dytë në ‘Eksperti’ – luajë, parashiko dhe fito në “Telegrafi”

Liga e Kampionëve
Ardian Hetemi, “Eksperti” fitues në javën e parë të lojës shpërblyese në Telegrafi

Ardian Hetemi, “Eksperti” fitues në javën e parë të lojës shpërblyese në Telegrafi

Liga e Kampionëve
Bëhu “Ekspert”: Rikthehet loja e madhe shpërblyese në “Telegrafi” – parashiko, kënaqu dhe fito!

Bëhu “Ekspert”: Rikthehet loja e madhe shpërblyese në “Telegrafi” – parashiko, kënaqu dhe fito!

Liga e Kampionëve