LAJMI I FUNDIT:

Ekrem Hajdari

18 Artikuj

A mund të ringjallen Telekomi dhe Trepça nga Fondi Sovran?

A mund të ringjallen Telekomi dhe Trepça nga Fondi Sovran?

Ekonomi
Pasuria e Kosovës në duart e Fondit Sovran, çka thonë ekspertët

Pasuria e Kosovës në duart e Fondit Sovran, çka thonë ekspertët

Financa
AKP: Bordi i Drejtorëve është funksional

AKP: Bordi i Drejtorëve është funksional

Të Tjera
E konfirmon edhe AKP, Ekrem Hajdari shkarkohet nga pozita e drejtorit menaxhues

E konfirmon edhe AKP, Ekrem Hajdari shkarkohet nga pozita e drejtorit menaxhues

Të Tjera
Pas shkarkimit të Hajdarit, pritet dorëheqja edhe e kryetarit të bordit të AKP-së

Pas shkarkimit të Hajdarit, pritet dorëheqja edhe e kryetarit të bordit të AKP-së

Të Tjera
Shkarkimi i Ekrem Hajdarit nga pozita e drejtorit menaxhues në AKP, për shkak të performancës së dobët

Shkarkimi i Ekrem Hajdarit nga pozita e drejtorit menaxhues në AKP, për shkak të performancës së dobët

Të Tjera
Ekrem Hajdari shkarkohet nga pozita e drejtorit menaxhues të AKP-së, i quan arsyet befasuese

Ekrem Hajdari shkarkohet nga pozita e drejtorit menaxhues të AKP-së, i quan arsyet befasuese

Të Tjera
Hajdari: Procesi i privatizimit mund të përmbyllet vetëm pas 7 viteve

Hajdari: Procesi i privatizimit mund të përmbyllet vetëm pas 7 viteve

Të Tjera
Pronat e shtetit ende të uzurpuara në veri të Kosovës

Pronat e shtetit ende të uzurpuara në veri të Kosovës

Të Tjera
Kosova i ka 180 prona jashtë kufijve, cili është fati i tyre?

Kosova i ka 180 prona jashtë kufijve, cili është fati i tyre?

Kosovë
Hajdari: Në veri të Mitrovicës sot lirohen pronat e uzurpuara

Hajdari: Në veri të Mitrovicës sot lirohen pronat e uzurpuara

Të Tjera
Hajdari: Pallati i Rinisë do t’i bartet Prishtinës, por duhet të kryhen procedurat ligjore (Video)

Hajdari: Pallati i Rinisë do t’i bartet Prishtinës, por duhet të kryhen procedurat ligjore (Video)

Të Tjera
Hajdari: Nuk kanë mbetur shumë prona të uzurpuara të AKP-së (Video)

Hajdari: Nuk kanë mbetur shumë prona të uzurpuara të AKP-së (Video)

Biznes
AKP: Nuk do t’i kompensojmë milionat e investuara nga ish-blerësit (Video)

AKP: Nuk do t’i kompensojmë milionat e investuara nga ish-blerësit (Video)

Biznes
“Lëmsh” në procesin e privatizimit

“Lëmsh” në procesin e privatizimit

Të Tjera
Hajdari: Incidenti nuk mund t’i zbeh të arriturat e AKP-së

Hajdari: Incidenti nuk mund t’i zbeh të arriturat e AKP-së

Të Tjera
Dyshime për shpëlarje parash në procesin e privatizmit (Video)

Dyshime për shpëlarje parash në procesin e privatizmit (Video)

Biznes
“Grandi”, do të trajtohet me ligjin për Investimet Strategjike

“Grandi”, do të trajtohet me ligjin për Investimet Strategjike

Të Tjera