LAJMI I FUNDIT:

Edmond Hajrizi

104 Artikuj

Rektori Hajrizi me më së shumti publikime shkencore

Rektori Hajrizi me më së shumti publikime shkencore

Arsim
UBT ndau çmimin Leadership Excellence Award për Damën e Luksemburgut, Tessy Antony de Nassau

UBT ndau çmimin Leadership Excellence Award për Damën e Luksemburgut, Tessy Antony de Nassau

Arsim
15 minuta ecje në qytetin e mençur – modeli i UBT-së që përfshinë të gjitha funksionet e jetës për studentët dhe qytetarët

15 minuta ecje në qytetin e mençur – modeli i UBT-së që përfshinë të gjitha funksionet e jetës për studentët dhe qytetarët

Albert Spahiu
Veprimtari Jim Xhema: Edukimi është esencial për çdo vend – kemi arritur shumë, po udhëtimi është i gjatë

Veprimtari Jim Xhema: Edukimi është esencial për çdo vend – kemi arritur shumë, po udhëtimi është i gjatë

Kosovë
Me ceremoni solemne, UBT përmbylli vitin 2022 – vit i sukseseve të mëdha

Me ceremoni solemne, UBT përmbylli vitin 2022 – vit i sukseseve të mëdha

Arsim
Në UBT u diskutua për liberalizimin e vizave për Kosovën dhe rrugëtimin e saj drejt BE-së

Në UBT u diskutua për liberalizimin e vizave për Kosovën dhe rrugëtimin e saj drejt BE-së

Arsim
UBT lanson kompaninë Gold Venture Investments Western Balkan, në një partneritet me GVI Global

UBT lanson kompaninë Gold Venture Investments Western Balkan, në një partneritet me GVI Global

Arsim
Në UBT u organizua një ceremoni solemne në pritje të studentëve të rinj

Në UBT u organizua një ceremoni solemne në pritje të studentëve të rinj

UBT
Rektori Hajrizi viziton Universitetin e Harvardit – prezanton modelin e UBT-së për Smart City, ekosistemin e inovacioneve dhe vizionin për University 4.0

Rektori Hajrizi viziton Universitetin e Harvardit – prezanton modelin e UBT-së për Smart City, ekosistemin e inovacioneve dhe vizionin për University 4.0

Arsim
Rektori Hajrizi nderohet me çmimin “BOOKS for PEACE 2022”

Rektori Hajrizi nderohet me çmimin “BOOKS for PEACE 2022”

UBT
UBT pjesëmarrës sot në ngjarjen historike të nënshkrimit të versionit të ri të deklaratës “Magna Charta Universitatum”

UBT pjesëmarrës sot në ngjarjen historike të nënshkrimit të versionit të ri të deklaratës “Magna Charta Universitatum”

Arsim
Rektori Edmond Hajrizi mori pjesë në Kongresin Kombëtar të Arsimit në Shqipëri

Rektori Edmond Hajrizi mori pjesë në Kongresin Kombëtar të Arsimit në Shqipëri

UBT
Suksesshëm UBT përmbyll një nga organizimet më madhështore të ceremonisë së gradimit të studentëve

Suksesshëm UBT përmbyll një nga organizimet më madhështore të ceremonisë së gradimit të studentëve

Arsim
Me organizim madhështor, UBT mbajti ceremoninë e gradimit të studentëve

Me organizim madhështor, UBT mbajti ceremoninë e gradimit të studentëve

Arsim
Nis viti i ri shkollor 2022/23 në shkollat e mesme të UBT-së

Nis viti i ri shkollor 2022/23 në shkollat e mesme të UBT-së

Arsim
Në UBT bëhen bashkë gjashtë universitete vendore dhe evropiane për Konferencën e Akademikëve të Diasporës

Në UBT bëhen bashkë gjashtë universitete vendore dhe evropiane për Konferencën e Akademikëve të Diasporës

Arsim
Formohet konsorciumi i universiteteve për sport në Ballkan

Formohet konsorciumi i universiteteve për sport në Ballkan

Arsim
UBT nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me “The University of Iowa” dhe “University of Northern Iowa”

UBT nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me “The University of Iowa” dhe “University of Northern Iowa”

Arsim
UBT nënshkruan memorandum mirëkuptimi me Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Grisons

UBT nënshkruan memorandum mirëkuptimi me Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Grisons

UBT
​UBT hap zyrtarisht aplikimin për pjesëmarrje në “Global UBT Fest 2022”

​UBT hap zyrtarisht aplikimin për pjesëmarrje në “Global UBT Fest 2022”

UBT
UBT renditet në vendin e gjashtë në botë për revolucionin e katërt industrial nga WURI

UBT renditet në vendin e gjashtë në botë për revolucionin e katërt industrial nga WURI

UBT
Rektori i UBT-së, Edmond Hajrizi mori pjesë në Konferencën e Lidershipit Ballkanik

Rektori i UBT-së, Edmond Hajrizi mori pjesë në Konferencën e Lidershipit Ballkanik

UBT
Rektori Hajrizi takoi një delegacion nga “Universal Peace Federation”, “International Association of Youth and Students for Peace” dhe “Washington Times”

Rektori Hajrizi takoi një delegacion nga “Universal Peace Federation”, “International Association of Youth and Students for Peace” dhe “Washington Times”

UBT
UBT ndau çmimin “Honor Degree – Leadership Excellence Award” për Christopher Hyland dhe Jim Xhema

UBT ndau çmimin “Honor Degree – Leadership Excellence Award” për Christopher Hyland dhe Jim Xhema

UBT