LAJMI I FUNDIT:

Edmond Ademi

55 Artikuj

Skandali me Onishchenko, Dimovski nuk do të bëhet ambasador

Skandali me Onishchenko, Dimovski nuk do të bëhet ambasador

Maqedonia e Veriut
Ademi: Qeveria ka bërë shumë në këto tri vitet për rajonin e Ohrit dhe rekomandimet e UNESCO-s

Ademi: Qeveria ka bërë shumë në këto tri vitet për rajonin e Ohrit dhe rekomandimet e UNESCO-s

Maqedonia e Veriut
Riafirmim i nevojës së marrëveshjes për mbrojtjen e të drejtave të minoriteteve të Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi

Riafirmim i nevojës së marrëveshjes për mbrojtjen e të drejtave të minoriteteve të Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi

Maqedonia e Veriut
Ademi: Për dy vjet e gjysmë kemi sjellë vendin nga izolimi në integrim

Ademi: Për dy vjet e gjysmë kemi sjellë vendin nga izolimi në integrim

Politikë
Ademi: Deri në maj kolektor të pastër që nuk do të ndot Liqenin e Ohrit

Ademi: Deri në maj kolektor të pastër që nuk do të ndot Liqenin e Ohrit

Maqedonia e Veriut
Ademi: Kompromiset janë pjesë e politikës

Ademi: Kompromiset janë pjesë e politikës

Maqedonia e Veriut
Bashkëpunim në mes Maqedonisë dhe Shqipërisë për ruajtjen e trashëgimisë natyrore të Liqenit të Ohrit

Bashkëpunim në mes Maqedonisë dhe Shqipërisë për ruajtjen e trashëgimisë natyrore të Liqenit të Ohrit

Maqedonia e Veriut
Ministri Edmond Ademi në ceremoni komemorative për presidentin Zhak Shirak

Ministri Edmond Ademi në ceremoni komemorative për presidentin Zhak Shirak

Maqedonia e Veriut
Ademi: Diaspora e Maqedonisë së Veriut vlerësohet nga autoritetet zvicerane

Ademi: Diaspora e Maqedonisë së Veriut vlerësohet nga autoritetet zvicerane

Maqedonia e Veriut
Formohet Komision në mes Maqedonisë dhe Shqipërisë për ruajtjen e trashëgimisë kulturore të rajonit të Ohrit

Formohet Komision në mes Maqedonisë dhe Shqipërisë për ruajtjen e trashëgimisë kulturore të rajonit të Ohrit

Maqedonia e Veriut
Ademi: Veprat e Sterjo Spase urë lidhëse mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut

Ademi: Veprat e Sterjo Spase urë lidhëse mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Ademi: Çdo denar i kthyer tek qytetarët është i rëndësishëm

Ademi: Çdo denar i kthyer tek qytetarët është i rëndësishëm

Politikë
Ademi: U krijua histeri në lidhje me heqjen e Ohrit nga lista e UNESCO-s

Ademi: U krijua histeri në lidhje me heqjen e Ohrit nga lista e UNESCO-s

Maqedonia e Veriut
Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut nënshkroi Memorandum bashkëpunimi për mirëkuptim me Organizatën ndërkombëtarë për Migrim

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut nënshkroi Memorandum bashkëpunimi për mirëkuptim me Organizatën ndërkombëtarë për Migrim

Maqedonia e Veriut
Edmond Ademi për vizitë zyrtare në Francë

Edmond Ademi për vizitë zyrtare në Francë

Maqedonia e Veriut
Ministri Edmond Ademi viziton Kroacinë, merr pjesë në zbulimin e shtatores së Nënë Terezës

Ministri Edmond Ademi viziton Kroacinë, merr pjesë në zbulimin e shtatores së Nënë Terezës

Maqedonia e Veriut
Danimarka më 1 mars fillon ratifikimin e protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Danimarka më 1 mars fillon ratifikimin e protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Politikë
Haradinaj: Ariani u nda nga ne në bardhësinë e borës

Haradinaj: Ariani u nda nga ne në bardhësinë e borës

Kosovë
Duke filluar nga ky vit, 8 dhjetori, në Rumani do të festohet si Dita e gjuhës maqedonase

Duke filluar nga ky vit, 8 dhjetori, në Rumani do të festohet si Dita e gjuhës maqedonase

Amir Jakupi
Maqedonia vitin e ardhshëm do të kryesojë me ICMPD-në

Maqedonia vitin e ardhshëm do të kryesojë me ICMPD-në

Amir Jakupi
Ademi: Akti i filmimit të votuesve është në kundërshtim me ligjet, personat që filmonin janë identifikuar

Ademi: Akti i filmimit të votuesve është në kundërshtim me ligjet, personat që filmonin janë identifikuar

Rexhep Azizi
Ademi: Anëtarësimi në BE siguron më shumë para evropiane për zhvillim lokal të komunave

Ademi: Anëtarësimi në BE siguron më shumë para evropiane për zhvillim lokal të komunave

Rexhep Azizi
Maqedonasit në Berlin refuzojnë takimin me ministrin e Diasporës, Edmond Ademi (Dokument)

Maqedonasit në Berlin refuzojnë takimin me ministrin e Diasporës, Edmond Ademi (Dokument)

Bashkim Iljazi
Ademi dhe Shallvarinov vizitë në Gjermani dhe Austri

Ademi dhe Shallvarinov vizitë në Gjermani dhe Austri

Rexhep Azizi