LAJMI I FUNDIT:

DW

179 Artikuj

Redaktori i Telegrafit, Butrint Avdyli dhe gazetarja Albulena Mavraj shpërblehen me çmimin ‘Video-storja më e mirë’ nga RYCO dhe DW

Redaktori i Telegrafit, Butrint Avdyli dhe gazetarja Albulena Mavraj shpërblehen me çmimin ‘Video-storja më e mirë’ nga RYCO dhe DW

Kosovë
Gjermania mbetet tërheqëse për investitorët e huaj

Gjermania mbetet tërheqëse për investitorët e huaj

Botë
Inflacioni mbetet i lartë, megjithatë gjermanët të etur për pushime

Inflacioni mbetet i lartë, megjithatë gjermanët të etur për pushime

Botë
Brukseli më optimist për ekonominë në Eurozonë, inflacioni vazhdon të mbetet i lartë

Brukseli më optimist për ekonominë në Eurozonë, inflacioni vazhdon të mbetet i lartë

Botë
Infermierët gjermanë nuk duan vetëm paga të mira

Infermierët gjermanë nuk duan vetëm paga të mira

Botë
OECD: Gjermania me taksat më të larta ndër vendet e industrializuara

OECD: Gjermania me taksat më të larta ndër vendet e industrializuara

Botë
Gjermanisë do t’i mungojnë miliona punëtorë në dekadat e ardhshme

Gjermanisë do t’i mungojnë miliona punëtorë në dekadat e ardhshme

Botë
Gjermania pritet të shqyrtojë të drejtën për azil jashtë vendeve të BE-së

Gjermania pritet të shqyrtojë të drejtën për azil jashtë vendeve të BE-së

Botë
Gjermania nis kontrollet masive për punësimet ilegale në sektorin e ndërtimtarisë, preken edhe punëtorët nga Ballkani

Gjermania nis kontrollet masive për punësimet ilegale në sektorin e ndërtimtarisë, preken edhe punëtorët nga Ballkani

Botë
Sërish thirrje për greva në tri aeroportet kryesore të Gjermanisë

Sërish thirrje për greva në tri aeroportet kryesore të Gjermanisë

Botë
Pse disa vende po i ndalojnë importet e grurit dhe produkteve ushqimore nga Ukraina?

Pse disa vende po i ndalojnë importet e grurit dhe produkteve ushqimore nga Ukraina?

Botë
Pavarësisht krizës energjetike, Gjermania mbyll tri centrale bërthamore

Pavarësisht krizës energjetike, Gjermania mbyll tri centrale bërthamore

Botë
Vazhdojnë mosmarrëveshjet për buxhetin federal të Gjermanisë për vitin 2024

Vazhdojnë mosmarrëveshjet për buxhetin federal të Gjermanisë për vitin 2024

Botë
50 mijë punëtorë në vit, çfarë fuqie punëtore dhe kualifikime po kërkon Gjermania nga vendet e Ballkanit?

50 mijë punëtorë në vit, çfarë fuqie punëtore dhe kualifikime po kërkon Gjermania nga vendet e Ballkanit?

Botë
Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t’u pajisur me vizë

Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t’u pajisur me vizë

Botë
Paralajmërohet grevë masive nga sindikatat e transportit dhe hekurudhave në të gjithë Gjermaninë

Paralajmërohet grevë masive nga sindikatat e transportit dhe hekurudhave në të gjithë Gjermaninë

Botë
Kriza e bankës Credit Suisse – çfarë po ndodh në tregjet financiare?

Kriza e bankës Credit Suisse – çfarë po ndodh në tregjet financiare?

Botë
Gjermania do të dyfishojë numrin e punëtorëve nga Ballkani – janë dy kritere që duhet plotësuar

Gjermania do të dyfishojë numrin e punëtorëve nga Ballkani – janë dy kritere që duhet plotësuar

Botë
SHBA-ja miraton projektin më të madh të shpimit të puseve të naftës në Alaskë

SHBA-ja miraton projektin më të madh të shpimit të puseve të naftës në Alaskë

Botë
Gjermania në kërkim të hidrogjenit dhe tregtisë së lirë

Gjermania në kërkim të hidrogjenit dhe tregtisë së lirë

Botë
Inflacioni ul fuqinë blerëse të pagës minimale në shumë në vende të BE-së

Inflacioni ul fuqinë blerëse të pagës minimale në shumë në vende të BE-së

Botë
Lufta në Ukrainë, çmimet e energjisë, inflacioni dhe burokracia – problemet me të cilët po ballafaqohet ekonomia gjermane

Lufta në Ukrainë, çmimet e energjisë, inflacioni dhe burokracia – problemet me të cilët po ballafaqohet ekonomia gjermane

Botë
Gratë në Gjermani ende paguhen 5 herë më pak se burrat

Gratë në Gjermani ende paguhen 5 herë më pak se burrat

Botë
Tesla ka një lajm të mirë dhe një të keq për prodhimin e saj në Gjermani – shkak janë lehtësirat tatimore

Tesla ka një lajm të mirë dhe një të keq për prodhimin e saj në Gjermani – shkak janë lehtësirat tatimore

Botë