LAJMI I FUNDIT:

Dukagjini Bookstore

21 Artikuj

Në librarinë Dukagjini promovohet libri “Dashuri dhe Pedagogji” nga Miguel de Unamuno

Në librarinë Dukagjini promovohet libri “Dashuri dhe Pedagogji” nga Miguel de Unamuno

Dukagjini Book Store
Fondacioni Kosova Makers League dhe Libraria Dukagjini nisin bashkëpunimin e tyre në kuadër të kampanjës “Një robot për çdo fëmijë”

Fondacioni Kosova Makers League dhe Libraria Dukagjini nisin bashkëpunimin e tyre në kuadër të kampanjës “Një robot për çdo fëmijë”

Dukagjini Book Store
Të premten në librarinë “Dukagjini” promovohet romani “Sëmundje dhe Perëndi” i Gëzim Aliut

Të premten në librarinë “Dukagjini” promovohet romani “Sëmundje dhe Perëndi” i Gëzim Aliut

Dukagjini Book Store
Libraria Dukagjini me aktivitete të ndryshme për 1 qershor

Libraria Dukagjini me aktivitete të ndryshme për 1 qershor

Dukagjini Book Store
“Dukagjini” me 19 botime të reja, gati për panairin “Prishtina 2023”

“Dukagjini” me 19 botime të reja, gati për panairin “Prishtina 2023”

Dukagjini Book Store
Në librarinë “Dukagjini” promovohet libri “Pse s’ma ka thënë njeri më parë” i autores Julie Smith

Në librarinë “Dukagjini” promovohet libri “Pse s’ma ka thënë njeri më parë” i autores Julie Smith

Marketing
Delegacioni i Kuvendit të Shqipërisë ka vizituar librarinë “Dukagjini Bookstore”

Delegacioni i Kuvendit të Shqipërisë ka vizituar librarinë “Dukagjini Bookstore”

Dukagjini Book Store
Oferta e “Dukagjini”-t në Panairin e Tiranës – 29 tituj të rinj

Oferta e “Dukagjini”-t në Panairin e Tiranës – 29 tituj të rinj

Dukagjini Book Store
Sa ndikon libri në shëndetin tonë mendor?- Libraria “Dukagjini” ndan me ne 5 arsye pse duhet të lexojmë!

Sa ndikon libri në shëndetin tonë mendor?- Libraria “Dukagjini” ndan me ne 5 arsye pse duhet të lexojmë!

Dukagjini Book Store
Festo e lexo me Librarinë “Dukagjini”

Festo e lexo me Librarinë “Dukagjini”

Marketing
Së shpejti promovimi i librit “Prishtinë, muza ime” nga Libraria Dukagjini dhe Komuna e Prishtinës!

Së shpejti promovimi i librit “Prishtinë, muza ime” nga Libraria Dukagjini dhe Komuna e Prishtinës!

Marketing
Libraria Dukagjini sot feston ditën ndërkombëtare të poezisë duke rekomanduar disa nga poezitë më të bukura

Libraria Dukagjini sot feston ditën ndërkombëtare të poezisë duke rekomanduar disa nga poezitë më të bukura

Marketing
Libraria Dukagjini ndan librat më të bukur që mund të dhuroni për 7-8 Mars

Libraria Dukagjini ndan librat më të bukur që mund të dhuroni për 7-8 Mars

Marketing
5 libra të përshtatshëm, për tu dhuruar për festën e Shën Valentinit

5 libra të përshtatshëm, për tu dhuruar për festën e Shën Valentinit

Marketing
Promovimi i librit “Udhëtim për ty”!

Promovimi i librit “Udhëtim për ty”!

Marketing
LEXO DHE NDIHMO – Për çdo kopje të blerë të librit “Truri i fëmijës”, 1.00€ do të dhurohen për SOS Fshatrat

LEXO DHE NDIHMO – Për çdo kopje të blerë të librit “Truri i fëmijës”, 1.00€ do të dhurohen për SOS Fshatrat

Marketing
BOOK Friday – sjell deri ne 40% zbritje në blerjen e librave online në ueb faqen e librarisë “Dukagjini”!

BOOK Friday – sjell deri ne 40% zbritje në blerjen e librave online në ueb faqen e librarisë “Dukagjini”!

Marketing
“Anima” – kolana më e re e Shtëpisë Botuese “Dukagjini”

“Anima” – kolana më e re e Shtëpisë Botuese “Dukagjini”

Cult+
Dukagjini Bookstore po sjell diçka të re!

Dukagjini Bookstore po sjell diçka të re!

Marketing
Miku që rrezatoi dashuri, miqësi e mirësi

Miku që rrezatoi dashuri, miqësi e mirësi

Cult+
Dukagjini Bookstore me 2 prill do t’i ndajë 15% të fitimeve për shoqatën “Autizmi”

Dukagjini Bookstore me 2 prill do t’i ndajë 15% të fitimeve për shoqatën “Autizmi”

Marketing