LAJMI I FUNDIT:

Duhanpirës

10 Artikuj

Psikoanalitikët tërheqin vërejtjen që mënyra se si e mban dikush cigaren zbulon shumëçka për personalitetin e tij të fshehur

Psikoanalitikët tërheqin vërejtjen që mënyra se si e mban dikush cigaren zbulon shumëçka për personalitetin e tij të fshehur

Psikologji
Shkencëtarët kanë zbuluar: Përse disa duhanpirës arrijnë moshën njëqindvjeçare!

Shkencëtarët kanë zbuluar: Përse disa duhanpirës arrijnë moshën njëqindvjeçare!

Shëndetësi Lajme
Pastruesja ndan imazhet tronditëse nga brenda banesës së dikujt që kishte pirë duhan gjatë gjithë jetës dhe që vdiq nga kanceri i mushkërive

Pastruesja ndan imazhet tronditëse nga brenda banesës së dikujt që kishte pirë duhan gjatë gjithë jetës dhe që vdiq nga kanceri i mushkërive

Dështime
Pesë këshilla që të mos kuptoheni fare se keni pirë duhan

Pesë këshilla që të mos kuptoheni fare se keni pirë duhan

Të tjera
Pamjet tronditëse tregojnë mushkëritë “si qymyr” të duhanpirësit 52-vjeçar, që piu një pako në ditë për 30 vjet

Pamjet tronditëse tregojnë mushkëritë “si qymyr” të duhanpirësit 52-vjeçar, që piu një pako në ditë për 30 vjet

Shëndetësi Lajme
Tre artikuj të cilët bëjnë çudira për mushkëritë: Nëse jeni duhanpirës, këta artikuj patjetër duhet t’i hani!

Tre artikuj të cilët bëjnë çudira për mushkëritë: Nëse jeni duhanpirës, këta artikuj patjetër duhet t’i hani!

Ushqim i shëndetshëm
Harta që tregon vendet ku më së shumti pinë cigare meshkujt, mësoni në cilin vend radhiten shqiptarët (Foto)

Harta që tregon vendet ku më së shumti pinë cigare meshkujt, mësoni në cilin vend radhiten shqiptarët (Foto)

Shqipëri
Kompania japoneze, shpërblim për jo duhanpirësit

Kompania japoneze, shpërblim për jo duhanpirësit

Interesante
Shpërblimi i kompanisë japoneze, ofron më shumë ditë pushim për punëtorët e saj jo-duhanpirës (Foto)

Shpërblimi i kompanisë japoneze, ofron më shumë ditë pushim për punëtorët e saj jo-duhanpirës (Foto)

Interesante
Nëse jeni DUHANPIRËS dhe keni TENSION TË LARTË TË GJAKUT kushtoni kujdes kësaj dhimbjeje

Nëse jeni DUHANPIRËS dhe keni TENSION TË LARTË TË GJAKUT kushtoni kujdes kësaj dhimbjeje

Shëndetësi Lajme