LAJMI I FUNDIT:

Driton Hyseni

28 Artikuj

Pushteti pret të shqyrtohet aplikacioni i Kosovës për në BE gjatë presidencës hungareze

Pushteti pret të shqyrtohet aplikacioni i Kosovës për në BE gjatë presidencës hungareze

Kosovë
Një ditë pas takimit në Bruksel, LVV akuzon Serbinë për qasje destruktive në dialog

Një ditë pas takimit në Bruksel, LVV akuzon Serbinë për qasje destruktive në dialog

Politikë
Avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, deklaratat dhe roli i këtij institucioni

Avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, deklaratat dhe roli i këtij institucioni

Kosovë
Koloneli shqiptar në Estoni tregon hapat e mbetur për Kosovën për t’iu bashkuar NATO-s

Koloneli shqiptar në Estoni tregon hapat e mbetur për Kosovën për t’iu bashkuar NATO-s

Siguri
Hyseni: Kosova avancon statusin në NATO, pavarësisht përpjekjeve të Serbisë për ta ndaluar

Hyseni: Kosova avancon statusin në NATO, pavarësisht përpjekjeve të Serbisë për ta ndaluar

Kosovë
Sesioni pranveror i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, Kosova më 27 maj në agjendë, Hyseni: Presim epilog pozitiv  

Sesioni pranveror i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, Kosova më 27 maj në agjendë, Hyseni: Presim epilog pozitiv  

Besnike Salihu
​Përplasje e ashpër në Komisionin për Integrime, kërkohet dorëheqja e ministres Hajdari

​Përplasje e ashpër në Komisionin për Integrime, kërkohet dorëheqja e ministres Hajdari

Kosovë
Hap i madh për sigurinë – avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, roli i saj dhe reagimet  

Hap i madh për sigurinë – avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, roli i saj dhe reagimet  

Siguri
Cili është roli i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, në të cilën avancoi Kosova?

Cili është roli i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, në të cilën avancoi Kosova?

Mirjeta Hajzeraj
Hyseni: Kosovës i avancohet statusi në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Hyseni: Kosovës i avancohet statusi në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Kosovë
Komisioni hetimor për rezerva, opozita akuzon partinë në pushtet për fshehjen e provave

Komisioni hetimor për rezerva, opozita akuzon partinë në pushtet për fshehjen e provave

Kosovë
​Vendimi për dinarin, shqetësime për sanksione të reja

​Vendimi për dinarin, shqetësime për sanksione të reja

Ekonomi
Përplasje për importin e produkteve serbe, deputetë të opozitës lëshojnë mbledhjen e Komisionit

Përplasje për importin e produkteve serbe, deputetë të opozitës lëshojnë mbledhjen e Komisionit

Biznes
Belgjika mbështet anëtarësimin e Kosovës në NATO

Belgjika mbështet anëtarësimin e Kosovës në NATO

Kosovë
Pezullimi i fondeve të BE-së për Kosovën, pasojat do të ndihen nëse s’ka zgjidhje të shpejtë të krizës

Pezullimi i fondeve të BE-së për Kosovën, pasojat do të ndihen nëse s’ka zgjidhje të shpejtë të krizës

Financa
Reagime të shumta nga deputetët e LVV-së, pas deklaratave të Gazmend Muhaxherit

Reagime të shumta nga deputetët e LVV-së, pas deklaratave të Gazmend Muhaxherit

Politikë


mob5