LAJMI I FUNDIT:

Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim (DMSH)-Maqedoni

61 Artikuj

QMK: Gjatë fundjavës janë shuar 71 zjarre në Maqedoninë e Veriut

QMK: Gjatë fundjavës janë shuar 71 zjarre në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Një zjarr i madh ka shpërthyer në Saraj, shuhet nga ajri me helikopterë të MPB-së

Një zjarr i madh ka shpërthyer në Saraj, shuhet nga ajri me helikopterë të MPB-së

Maqedonia e Veriut
Maksuti: Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim është mjaft e rëndësishme në sistemin e përgjithshëm të shtetit

Maksuti: Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim është mjaft e rëndësishme në sistemin e përgjithshëm të shtetit

Maqedonia e Veriut
Bekim Maksuti: Tre aeroplanët zjarrfikës janë funksional

Bekim Maksuti: Tre aeroplanët zjarrfikës janë funksional

Maqedonia e Veriut
Ekipi nga Maqedonia shpëton një grua 38 vjeçare nga rrënojat në Turqi

Ekipi nga Maqedonia shpëton një grua 38 vjeçare nga rrënojat në Turqi

Maqedonia e Veriut
Lokalizohen të gjitha zjarret në Maqedoni

Lokalizohen të gjitha zjarret në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
DMSH-Maqedoni: Po bëjmë stërvitje me avion zjarrfikësish

DMSH-Maqedoni: Po bëjmë stërvitje me avion zjarrfikësish

Maqedonia e Veriut
DMSH në Maqedoni realizoi stërvitje për shpëtim nga përmbytjet

DMSH në Maqedoni realizoi stërvitje për shpëtim nga përmbytjet

Maqedonia e Veriut
Maqedonia më në fund ka në dispozicion avion për shuarjen e zjarrit

Maqedonia më në fund ka në dispozicion avion për shuarjen e zjarrit

Maqedonia e Veriut
Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim Maqedoni: Shpëtohen dy alpinistë në malin Sharr

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim Maqedoni: Shpëtohen dy alpinistë në malin Sharr

Maqedonia e Veriut
DMSH Maqedoni: Zjarret e qëllimshme vështirë të kontrollohen

DMSH Maqedoni: Zjarret e qëllimshme vështirë të kontrollohen

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: SHBA-të dhurojnë pajisje për menaxhimin e pandemisë COVID-19 në vlerë prej 163 mijë dollarëve

Maqedoni: SHBA-të dhurojnë pajisje për menaxhimin e pandemisë COVID-19 në vlerë prej 163 mijë dollarëve

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: DMSH alarm për rritje të rrezikut nga zjarret, apelohet për kujdes

Maqedoni: DMSH alarm për rritje të rrezikut nga zjarret, apelohet për kujdes

Maqedonia e Veriut
Në Krivollak shkatërrohen granata të Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore

Në Krivollak shkatërrohen granata të Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore

Maqedonia e Veriut
DMSH-ja në aksion pastrimi pas vërshimeve në Komunën e Tearcës

DMSH-ja në aksion pastrimi pas vërshimeve në Komunën e Tearcës

Maqedonia e Veriut
Qeveria siguroi 100 mijë maska mbrojtëse për qytetarët e Kumanovës, Prilepit dhe Tetovës

Qeveria siguroi 100 mijë maska mbrojtëse për qytetarët e Kumanovës, Prilepit dhe Tetovës

Maqedonia e Veriut
Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim do të përfshihen në parandalimin e coronavirusit në Dibër

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim do të përfshihen në parandalimin e coronavirusit në Dibër

Maqedonia e Veriut
DMSH, 24 orë punë për kërkimin e të humburve në Shqipëri

DMSH, 24 orë punë për kërkimin e të humburve në Shqipëri

Maqedonia e Veriut
Ekipi i Maqedonisë nxori dy trupa nga objektet e rrënuara në Shqipëri

Ekipi i Maqedonisë nxori dy trupa nga objektet e rrënuara në Shqipëri

Maqedonia e Veriut
DMSH e Maqedonisë dërgon 41 persona dhe 11 automjete në Shqipëri

DMSH e Maqedonisë dërgon 41 persona dhe 11 automjete në Shqipëri

Maqedonia e Veriut
Zjarri në Veles vazhdon të jetë aktiv, po zgjerohet në dy drejtime

Zjarri në Veles vazhdon të jetë aktiv, po zgjerohet në dy drejtime

Maqedonia e Veriut
Në Veles shpërthen zjarr i madh

Në Veles shpërthen zjarr i madh

Maqedonia e Veriut
Zhduket në malin e Pelisterit një shtetas nga Holanda, shpëtohet pas dy orëve

Zhduket në malin e Pelisterit një shtetas nga Holanda, shpëtohet pas dy orëve

Maqedonia e Veriut
Kumanova me numër rekord të zjarreve

Kumanova me numër rekord të zjarreve

Komunat