LAJMI I FUNDIT:

Drejtësia në Maqedoni

310 Artikuj

“14 viktima, 0 ditë burg”, familjarët e viktimave në spitalin modular në Tetovë sot protestuan në Shkup

“14 viktima, 0 ditë burg”, familjarët e viktimave në spitalin modular në Tetovë sot protestuan në Shkup

Maqedonia e Veriut
As ndryshimi i Kodit Penal, as amnistia e paralajmëruar nuk e përfshijnë Katica Janevën

As ndryshimi i Kodit Penal, as amnistia e paralajmëruar nuk e përfshijnë Katica Janevën

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut: Amnisti për shpopullimin e burgjeve

Maqedonia e Veriut: Amnisti për shpopullimin e burgjeve

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë ka përgatitur ligjin për amnisti, parasheh ulje dhe falje të dënimit për veprat e lehta

Ministria e Drejtësisë ka përgatitur ligjin për amnisti, parasheh ulje dhe falje të dënimit për veprat e lehta

Maqedonia e Veriut
Lloga publikon fotografi të burgjeve të RMV-së: Duhet të ketë amnisti të menjëhershme

Lloga publikon fotografi të burgjeve të RMV-së: Duhet të ketë amnisti të menjëhershme

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, sektori civil kritikon ashpër miratimin e ndryshimeve në Kodin penal

Maqedoni, sektori civil kritikon ashpër miratimin e ndryshimeve në Kodin penal

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, propozohet ulja e dënimeve për zyrtarët që abuzojnë me pushtetin

Maqedoni, propozohet ulja e dënimeve për zyrtarët që abuzojnë me pushtetin

Maqedonia e Veriut
Lloga në BeH: Anëtarësimi në BE është e vetmja rrugë për përparim dhe të ardhmen e të dy vendeve

Lloga në BeH: Anëtarësimi në BE është e vetmja rrugë për përparim dhe të ardhmen e të dy vendeve

Maqedonia e Veriut
Prokuroria e Shkupit: Jemi duke mbledhur prova për punën e Klinikës së Onkologjisë, personat përgjegjës do të ndiqen penalisht

Prokuroria e Shkupit: Jemi duke mbledhur prova për punën e Klinikës së Onkologjisë, personat përgjegjës do të ndiqen penalisht

Maqedonia e Veriut
Lloga për gjyqtaren Manev: Gjykatësit që nuk e kanë kaluar testin psikologjik dhe të integritetit nuk mund të konkurrojnë sërish

Lloga për gjyqtaren Manev: Gjykatësit që nuk e kanë kaluar testin psikologjik dhe të integritetit nuk mund të konkurrojnë sërish

Gjyqësi
Prokuroria për audio-incizimin: Nuk e kemi fshehur ekspertizën gjermane për spitalin modular në Tetovë

Prokuroria për audio-incizimin: Nuk e kemi fshehur ekspertizën gjermane për spitalin modular në Tetovë

Maqedonia e Veriut
Prokuroria e ka vlerësuar si të parëndësishme ekspertizën gjermane për zjarrin në spitalin modular në Tetovë

Prokuroria e ka vlerësuar si të parëndësishme ekspertizën gjermane për zjarrin në spitalin modular në Tetovë

Gjyqësi
Platforma për anti-korrupsion: Ekzistojnë dyshime për veprim joprofesional nga Prokuroria për zjarrin në spitalin modular në Tetovë

Platforma për anti-korrupsion: Ekzistojnë dyshime për veprim joprofesional nga Prokuroria për zjarrin në spitalin modular në Tetovë

Maqedonia e Veriut
Nesër në Tetovë do të protestohet për zjarrin në Spitalin Modular

Nesër në Tetovë do të protestohet për zjarrin në Spitalin Modular

Komunat
Lloga me shembuj të Kroacisë sfidon institucionet në Maqedoni

Lloga me shembuj të Kroacisë sfidon institucionet në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Këshilli Gjyqësor pesë muaj nuk ndërmerr asnjë masë ndaj kryetarit të Gjykatës Themelore të Kumanovës

Ministria e Drejtësisë: Këshilli Gjyqësor pesë muaj nuk ndërmerr asnjë masë ndaj kryetarit të Gjykatës Themelore të Kumanovës

Gjyqësi
Lloga: Ardhja e komisionit vlerësues nga BE është shuplakë për gjyqësorin

Lloga: Ardhja e komisionit vlerësues nga BE është shuplakë për gjyqësorin

Gjyqësi
DASH: Liderët e Maqedonisë së Veriut duhet të ndalojnë me ndërhyrjen politike në gjyqësor

DASH: Liderët e Maqedonisë së Veriut duhet të ndalojnë me ndërhyrjen politike në gjyqësor

Maqedonia e Veriut
Nuk ka kompani për testimin psikik të gjykatësve në Maqedoni

Nuk ka kompani për testimin psikik të gjykatësve në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Lloga: Bashkëpunimi afatgjatë ndërmjet RMV-së dhe EURODREJTËSIA-s është jashtëzakonisht i rëndësishëm për integrimet evropiane

Lloga: Bashkëpunimi afatgjatë ndërmjet RMV-së dhe EURODREJTËSIA-s është jashtëzakonisht i rëndësishëm për integrimet evropiane

Gjyqësi
Vrasje e hendbollstit Denis Tot në Shkup, të pandehurit kërkojnë dënime më të vogla

Vrasje e hendbollstit Denis Tot në Shkup, të pandehurit kërkojnë dënime më të vogla

Gjyqësi
Seancë publike në Gjykatën e Apelit të Shkupit për vrasjen e hendbollistit Denis Tot

Seancë publike në Gjykatën e Apelit të Shkupit për vrasjen e hendbollistit Denis Tot

Gjyqësi
Rastet e montuara, ndryshimet kushtetuese dhe reformat në drejtësi – ministri Krenar Lloga pret zgjidhje pozitive

Rastet e montuara, ndryshimet kushtetuese dhe reformat në drejtësi – ministri Krenar Lloga pret zgjidhje pozitive

Politikë
Najçevska kërkon të shkarkohen të gjithë prokurorët dhe gjykatësit aktual

Najçevska kërkon të shkarkohen të gjithë prokurorët dhe gjykatësit aktual

Gjyqësi