LAJMI I FUNDIT:
Rifat Latifi

Rifat Latifi

163 Artikuj

Info

Rifat Latifi mjek dhe profesor i mirënjohur në nivelin ndërkombëtar. Në nëntorin e 2021 u zgjodh Ministër i Shëndetësisë në Kosovë nga kryeministri Albin Kurti.

​Latifi vendos prioritet sistemin informativ shëndetësor dhe atë të sigurimeve shëndetësore

​Latifi vendos prioritet sistemin informativ shëndetësor dhe atë të sigurimeve shëndetësore

Shëndetësi
Ministri i Shëndetësisë: Kam ardhur t’ia kthej borxhin Kosovës

Ministri i Shëndetësisë: Kam ardhur t’ia kthej borxhin Kosovës

Shëndetësi
Dyshimet për variantin Omicron në Kosovë, në fund të javës tjetër pritet të vijnë rezultatet e mostrave të dërguara jashtë vendit

Dyshimet për variantin Omicron në Kosovë, në fund të javës tjetër pritet të vijnë rezultatet e mostrave të dërguara jashtë vendit

Xhejlane Kaçiu
Kurti kërkon respektim të masave anti-COVID: Varianti Omicron mund t’i përmbysë të arriturat në luftën kundër virusit

Kurti kërkon respektim të masave anti-COVID: Varianti Omicron mund t’i përmbysë të arriturat në luftën kundër virusit

Shëndetësi
I ngarkuari me punë i SHBA-së, Giacobbe dhe ministri Latifi flasin për procesin e vaksinimit antiCOVID

I ngarkuari me punë i SHBA-së, Giacobbe dhe ministri Latifi flasin për procesin e vaksinimit antiCOVID

Shëndetësi
Latifi: Duhet të jemi gati për t’u përballur me çdo situatë epidemiologjike

Latifi: Duhet të jemi gati për t’u përballur me çdo situatë epidemiologjike

Shëndetësi
​Specializantët protestojnë, thonë se kërkesat e tyre kanë hasur në neglizhencë totale institucionale

​Specializantët protestojnë, thonë se kërkesat e tyre kanë hasur në neglizhencë totale institucionale

Shëndetësi
Latifi zhvendoset nga Nju Jorku në Prishtinë për të vazhduar punën si ministër i Shëndetësisë

Latifi zhvendoset nga Nju Jorku në Prishtinë për të vazhduar punën si ministër i Shëndetësisë

Shëndetësi
Ministri Latifi viziton qendrën e vaksinimit “1 Tetori”: Çdo vaksinë e dhënë është një jetë e shpëtuar

Ministri Latifi viziton qendrën e vaksinimit “1 Tetori”: Çdo vaksinë e dhënë është një jetë e shpëtuar

Shëndetësi
Ministri i ri i Shëndetësisë për herë të parë në Kuvend, merr urim nga kryetari i PDK-së

Ministri i ri i Shëndetësisë për herë të parë në Kuvend, merr urim nga kryetari i PDK-së

Kosovë
Ministri i ri i Shëndetësisë, ky është profili i Rifat Latifit

Ministri i ri i Shëndetësisë, ky është profili i Rifat Latifit

Kosovë
Haradinaj i uron suksese ministrit të ri të Shëndetësisë

Haradinaj i uron suksese ministrit të ri të Shëndetësisë

Kosovë
Ministri i ri i Shëndetësisë: Do të ndalojmë largimin e trurit mjekësor nga Kosova

Ministri i ri i Shëndetësisë: Do të ndalojmë largimin e trurit mjekësor nga Kosova

Kosovë
Kurti emëron Rifat Latifin, ministër të Shëndetësisë

Kurti emëron Rifat Latifin, ministër të Shëndetësisë

Kosovë
Kirurgu shqiptaro-amerikan, Rifat Latifi, shkencëtari që synon ndërrimin e faqes së Kirurgjisë në Kosovë

Kirurgu shqiptaro-amerikan, Rifat Latifi, shkencëtari që synon ndërrimin e faqes së Kirurgjisë në Kosovë

Lumturije Bekaj
Mjeku shqiptar në SHBA tregon përballjen personale dhe profesionale me COVID-19

Mjeku shqiptar në SHBA tregon përballjen personale dhe profesionale me COVID-19

Kosovë
Mjeku shqiptaro – amerikan nderohet për vullnetarizëm

Mjeku shqiptaro – amerikan nderohet për vullnetarizëm

Kosovë
Dr. Rifat Latifi merr çmimin prestigjioz ‘Pfizer International Surgical’

Dr. Rifat Latifi merr çmimin prestigjioz ‘Pfizer International Surgical’

Kosovë
Dr. Rifat Latifi: Mjekësia kosovare, plaga më kronike e trupit tonë

Dr. Rifat Latifi: Mjekësia kosovare, plaga më kronike e trupit tonë

Intervista