LAJMI I FUNDIT:
Dr. Pashko R. Camaj

Dr. Pashko R. Camaj

21 Artikuj

Nga “përfundimi” i pandemisë të vaksinat përforcuese…

Nga “përfundimi” i pandemisë të vaksinat përforcuese…

Temat Javore
Riinfektimet janë të zakonshme, variantet e reja të Covid gjithnjë e më të buta; kjo është ajo që priste shkenca

Riinfektimet janë të zakonshme, variantet e reja të Covid gjithnjë e më të buta; kjo është ajo që priste shkenca

Këshilla mjekësore
COVID-19, rreziku i përhapjes dhe një interpretim statistikor…

COVID-19, rreziku i përhapjes dhe një interpretim statistikor…

Temat Javore
A kemi mbërritur në fundin e pandemisë?

A kemi mbërritur në fundin e pandemisë?

Këshilla mjekësore
Omicron – madhësia dhe shpejtësia e përhapjes, a mund të përcaktojnë rrjedhën dhe ndikimin përfundimtar të kësaj pandemie?

Omicron – madhësia dhe shpejtësia e përhapjes, a mund të përcaktojnë rrjedhën dhe ndikimin përfundimtar të kësaj pandemie?

Këshilla mjekësore
Omicron – Varianti më i ri i coronavirusit, arsye për shqetësim, jo për panik

Omicron – Varianti më i ri i coronavirusit, arsye për shqetësim, jo për panik

Temat Javore
Vaksinat përforcuese, antitrupat dhe mbrojtja nga COVID-19

Vaksinat përforcuese, antitrupat dhe mbrojtja nga COVID-19

Këshilla mjekësore
A po afrohet fundi i COVID-19?

A po afrohet fundi i COVID-19?

Këshilla mjekësore
COVID-19: Prania e pandemisë për të pavaksinuarit vazhdon

COVID-19: Prania e pandemisë për të pavaksinuarit vazhdon

Këshilla mjekësore
Rëndësia e vaksinimit në parandalimin e përhapjes së varianteve të reja të virusit SARS-COV-2

Rëndësia e vaksinimit në parandalimin e përhapjes së varianteve të reja të virusit SARS-COV-2

Këshilla mjekësore
Kalimi nga pandemia në një kërcënim endemik, sa rrezikohet e ardhmja?

Kalimi nga pandemia në një kërcënim endemik, sa rrezikohet e ardhmja?

Këshilla mjekësore
Rreziku global nga varianti Delta i SARS-CoV-2

Rreziku global nga varianti Delta i SARS-CoV-2

Këshilla mjekësore
Rëndësia e zbulimit të origjinës së Sars-Cov-2

Rëndësia e zbulimit të origjinës së Sars-Cov-2

Këshilla mjekësore
Imuniteti i njeriut ndaj COVID-19 i përkohshëm apo i përjetshëm?

Imuniteti i njeriut ndaj COVID-19 i përkohshëm apo i përjetshëm?

Këshilla mjekësore
Pandemia globale në viset shqiptare dhe qasja ndaj masave dhe vaksinimit Anti-COVID

Pandemia globale në viset shqiptare dhe qasja ndaj masave dhe vaksinimit Anti-COVID

Shendetesi
Vaksina e COVID-19 – ndërmjet pikëpyetjeve, keqkuptimeve dhe hamendësimeve

Vaksina e COVID-19 – ndërmjet pikëpyetjeve, keqkuptimeve dhe hamendësimeve

Këshilla mjekësore
Coronavirusi: Imunitet i përjetshëm ose i përkohshëm

Coronavirusi: Imunitet i përjetshëm ose i përkohshëm

Temat Javore
Pandemia COVID-19: Fundi po afrohet

Pandemia COVID-19: Fundi po afrohet

Këshilla mjekësore
Vaksina – fillimi i fundit të Pandemisë COVID-19

Vaksina – fillimi i fundit të Pandemisë COVID-19

Këshilla mjekësore
A është kjo “vala e dytë” e COVID-19?

A është kjo “vala e dytë” e COVID-19?

Kosovë
Dr. Pashko R. Camaj: Shqiptarët në Amerikë, bashkë kundër pandemisë COVID-19

Dr. Pashko R. Camaj: Shqiptarët në Amerikë, bashkë kundër pandemisë COVID-19

Kosovë