LAJMI I FUNDIT:

Dr. Memli Morina

30 Artikuj

A duhet të rruhet regjioni pubik gjatë shtatzënisë?

A duhet të rruhet regjioni pubik gjatë shtatzënisë?

Shtatzëna
Edemet (ënjtja) e duarve dhe këmbëve pas lindjes

Edemet (ënjtja) e duarve dhe këmbëve pas lindjes

Për nënat
Çfarë do të thotë nëse mjeku ju thotë se “bebja është mbrapsht”?

Çfarë do të thotë nëse mjeku ju thotë se “bebja është mbrapsht”?

Shtatzëna
A është normale që shtatzëna të ketë vlerën e rritur të kolesterolit?

A është normale që shtatzëna të ketë vlerën e rritur të kolesterolit?

Shtatzëna
A i kanë mushkonjat më shumë në qejf gratë shtatzëna?

A i kanë mushkonjat më shumë në qejf gratë shtatzëna?

Shtatzëna
Rënia e flokëve pas lindjes

Rënia e flokëve pas lindjes

Për nënat
Ramazani, shtatzënia dhe gjidhënia

Ramazani, shtatzënia dhe gjidhënia

Temat Javore
A mund të diagnostikohet para lindjes sindroma Down?

A mund të diagnostikohet para lindjes sindroma Down?

Këshilla mjekësore
Linea nigra, a e parashikon gjininë e bebes?

Linea nigra, a e parashikon gjininë e bebes?

Shtatzëna
A e shijon bebja gjatë shtatzënisë ushqimin që ju e hani?

A e shijon bebja gjatë shtatzënisë ushqimin që ju e hani?

Shtatzëna
Gjakrrjedhja pas lindjes ose lohijet

Gjakrrjedhja pas lindjes ose lohijet

Këshilla dhe arsye
Pse ndonjëherë vagjina mban erë të keqe?

Pse ndonjëherë vagjina mban erë të keqe?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
A është infertiliteti një problem në rritje?

A është infertiliteti një problem në rritje?

Temat Javore
Si ta evitoni thartirën e shtuar gjatë shtatzënisë?

Si ta evitoni thartirën e shtuar gjatë shtatzënisë?

Shtatzëna
A është rrezik nëse bebja e ka kërthizën rreth qafës?

A është rrezik nëse bebja e ka kërthizën rreth qafës?

Temat Javore
Si ta evitoni barkun e varur pas lindjes?

Si ta evitoni barkun e varur pas lindjes?

Për nënat
A mund të shkaktojnë tangat infeksione?

A mund të shkaktojnë tangat infeksione?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Gjakrrjedhja midis dy menstruacioneve, një simptomë që nuk duhet të injorohet

Gjakrrjedhja midis dy menstruacioneve, një simptomë që nuk duhet të injorohet

Temat Javore
Si llogariten javët e shtatzënisë dhe termini i lindjes?

Si llogariten javët e shtatzënisë dhe termini i lindjes?

Shtatzëna
A është mirë që të hani turshi tash kur jeni shtatzënë?

A është mirë që të hani turshi tash kur jeni shtatzënë?

Shtatzëna
Takat e larta dhe shtatzënia

Takat e larta dhe shtatzënia

Shtatzëna
A duhet të bëhet merak një shtatzënë, nëse barku i saj duket i vogël

A duhet të bëhet merak një shtatzënë, nëse barku i saj duket i vogël

Shtatzëna
Sa muaj pas abortit duhet të ruheni që të mos mbeteni shtatzënë?

Sa muaj pas abortit duhet të ruheni që të mos mbeteni shtatzënë?

Këshilla dhe arsye
A duhet që shtatzëna të konsumojë patjetër mish?

A duhet që shtatzëna të konsumojë patjetër mish?

Shtatzëna