Doja Cat

Doja Cat

Amala Ratna Zandile Dlamini (e lindur më 21 tetor 1995), e njohur profesionalisht si Doja Cat, është këngëtare, repere, kompozitore dhe producente diskografike amerikane.

44 Artikuj