LAJMI I FUNDIT:

Dogana e Kosovës

572 Artikuj

Dëshmitarja tregon se babait të saj doganieri i akuzuar ia kërkoi 50 euro në kufi

Dëshmitarja tregon se babait të saj doganieri i akuzuar ia kërkoi 50 euro në kufi

Drejtësi
Raporti i BE-së për Kosovën thotë se ka përparime në punën e Doganës

Raporti i BE-së për Kosovën thotë se ka përparime në punën e Doganës

Të Tjera
Policia ndalon postën e shpejtë në Han të Elezit, i gjen mallra të kontrabanduara

Policia ndalon postën e shpejtë në Han të Elezit, i gjen mallra të kontrabanduara

Kosovë
Konfiskohen mbi 64 mijë litra “Coca-Cola” me origjinë nga Iraku

Konfiskohen mbi 64 mijë litra “Coca-Cola” me origjinë nga Iraku

Kosovë
Ringjallen bizneset në Kosovë, eksporti rritet për 25 për qind

Ringjallen bizneset në Kosovë, eksporti rritet për 25 për qind

Biznes
Arrestohet një zyrtar doganor në Han të Elezit, dyshohet për keqpërdorim të detyrës

Arrestohet një zyrtar doganor në Han të Elezit, dyshohet për keqpërdorim të detyrës

Kosovë
Kapen mbi një ton duhan të kontrabanduar në një depo në Prizren

Kapen mbi një ton duhan të kontrabanduar në një depo në Prizren

Kronika e Zezë
Dogana konfiskon rreth 2.5 kilogramë ari në Pejë

Dogana konfiskon rreth 2.5 kilogramë ari në Pejë

Kosovë
Dogana konfiskon detergjent të falsifikuar për rroba dhe enë

Dogana konfiskon detergjent të falsifikuar për rroba dhe enë

Kosovë
Sekuestrohen mbi 7 mijë kilogram mjaltë pa origjinë në rajonin e Ferizajt

Sekuestrohen mbi 7 mijë kilogram mjaltë pa origjinë në rajonin e Ferizajt

Kosovë
Konfiskohen 10 “Iphone 14” të kontrabanduara

Konfiskohen 10 “Iphone 14” të kontrabanduara

Ekonomi
Parandalohet një rast i kontrabandës në Vinarc të Mitrovicës, sekuestrohen mbi 1.600 litra tretës

Parandalohet një rast i kontrabandës në Vinarc të Mitrovicës, sekuestrohen mbi 1.600 litra tretës

Kosovë
Qeveria e Kosovës miraton dy marrëveshje me BE-në që kanë të bëjnë me doganën dhe tatimet

Qeveria e Kosovës miraton dy marrëveshje me BE-në që kanë të bëjnë me doganën dhe tatimet

Financa
Kontrabandë me mjaltë dhe telefona, parandalohen dy raste

Kontrabandë me mjaltë dhe telefona, parandalohen dy raste

Kronika e Zezë
Dogana e Kosovës ndalon vaj hidraulik të kontrabanduar nga Irani

Dogana e Kosovës ndalon vaj hidraulik të kontrabanduar nga Irani

Të Tjera
Kapen pajisje ilegale të kriptovalutave në Podujevë, shpenzuan 40 mijë euro energji elektrike

Kapen pajisje ilegale të kriptovalutave në Podujevë, shpenzuan 40 mijë euro energji elektrike

Energjetika
Parandalohet futja e cigareve të kontrabanduara, ik drejtuesi i automjetit

Parandalohet futja e cigareve të kontrabanduara, ik drejtuesi i automjetit

Kosovë
Dogana e Kosovës parandalon futjen e mbi 18 mijë euro të padeklaruara në pikën kufitare të Vërmicës

Dogana e Kosovës parandalon futjen e mbi 18 mijë euro të padeklaruara në pikën kufitare të Vërmicës

Financa
Dogana e Kosovës gjatë javës parandalon 6 raste të kontrabandës me mallra ushqimor

Dogana e Kosovës gjatë javës parandalon 6 raste të kontrabandës me mallra ushqimor

Të Tjera
Policia e Kosovës kap barna të kontrabanduar nga Serbia

Policia e Kosovës kap barna të kontrabanduar nga Serbia

Të Tjera
Dogana e Kosovës kap mbi 1 mijë fishekë të gjuetisë në Vermicë

Dogana e Kosovës kap mbi 1 mijë fishekë të gjuetisë në Vermicë

Kronika e Zezë
Këtë vit Dogana me 14 për qind më shumë të hyra, janë rritur edhe konfiskimet

Këtë vit Dogana me 14 për qind më shumë të hyra, janë rritur edhe konfiskimet

Financa
Dogana e Kosovës parandalon kontrabandë të medikameteve nga Shqipëria

Dogana e Kosovës parandalon kontrabandë të medikameteve nga Shqipëria

Të Tjera
Dogana e Kosovës kap mbi 3.5 tonelata pije joalkoolike të kontrabanduar nga Serbia

Dogana e Kosovës kap mbi 3.5 tonelata pije joalkoolike të kontrabanduar nga Serbia

Të Tjera