LAJMI I FUNDIT:

Djegia e kalorive

22 Artikuj

Uji ju ndihmon t’i digjni 490 kalori ekstra në javë

Uji ju ndihmon t’i digjni 490 kalori ekstra në javë

Të tjera
Mënyrat për të djegur kalori derisa jeni duke fjetur

Mënyrat për të djegur kalori derisa jeni duke fjetur

Këshilla Lifestyle
Si t’i digjni shpejt 1000 kalori? Bëhuni gati për 45 minuta stërvitje intensive

Si t’i digjni shpejt 1000 kalori? Bëhuni gati për 45 minuta stërvitje intensive

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Sa kalori djeg një futbollist profesionist gjatë një loje?

Sa kalori djeg një futbollist profesionist gjatë një loje?

Shëndetësi Lajme
Ritmi i ashpër dhe djegia e kalorive të tepërta: 24 minuta ushtrime të vështira në shtëpi

Ritmi i ashpër dhe djegia e kalorive të tepërta: 24 minuta ushtrime të vështira në shtëpi

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Digjni 350 kalori në gjysmë ore: Nuk ka stërvitje më të mirë se kjo!

Digjni 350 kalori në gjysmë ore: Nuk ka stërvitje më të mirë se kjo!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Kaloritë që shpenzohen gjatë një marrëdhënie intime

Kaloritë që shpenzohen gjatë një marrëdhënie intime

Intimitet dhe Pasion
Studimi i ri ka zbuluar efektin befasues të çokollatës së zezë në shpenzimin e energjisë

Studimi i ri ka zbuluar efektin befasues të çokollatës së zezë në shpenzimin e energjisë

Sport / Fitnes
Të shëndetshme dhe të lehta: Artikuj me kalori të ulët të cilat do të mund t’i hani në çdo kohë të ditës

Të shëndetshme dhe të lehta: Artikuj me kalori të ulët të cilat do të mund t’i hani në çdo kohë të ditës

Të njohim produktet
Si të digjni kalori gjatë pushimeve pa shkuar në palestër?

Si të digjni kalori gjatë pushimeve pa shkuar në palestër?

Të tjera
Si të llogarisni më së lehti sa kalori saktësisht keni djegur gjatë gjumit

Si të llogarisni më së lehti sa kalori saktësisht keni djegur gjatë gjumit

Të tjera
Shtatë ushtrime të thjeshta që ju ndihmojnë të digjni kalori edhe kur shihni TV

Shtatë ushtrime të thjeshta që ju ndihmojnë të digjni kalori edhe kur shihni TV

Të tjera
Digjni 550 kalori pa stërvitje të mundimshme në palestër me diçka shumë më argëtuese

Digjni 550 kalori pa stërvitje të mundimshme në palestër me diçka shumë më argëtuese

Aktivitete sportive
Sporti që jua djegë 841 kalori për 1 orë

Sporti që jua djegë 841 kalori për 1 orë

Kardio ushtrime
Zbulim i pabesueshëm shkencor: Kur trupi shpenzon më së shumti kalori!

Zbulim i pabesueshëm shkencor: Kur trupi shpenzon më së shumti kalori!

Shëndetësi Lajme
Kurrë nuk do ta qëlloni cili ushtrim djeg më së shumti kilogramë gjatë vetëm një dite (Video)

Kurrë nuk do ta qëlloni cili ushtrim djeg më së shumti kilogramë gjatë vetëm një dite (Video)

Kardio ushtrime
Digjni 500 kalori pa shkuar fare në palestër – aktiviteti që mund ta kryeni nga divani

Digjni 500 kalori pa shkuar fare në palestër – aktiviteti që mund ta kryeni nga divani

Këshilla Lifestyle
Cili sport kërkon më shumë angazhim?

Cili sport kërkon më shumë angazhim?

Aktivitete sportive
Si t’i hiqni kaloritë nga kafja e mëngjesit, 10 mënyra të thjeshta efektive

Si t’i hiqni kaloritë nga kafja e mëngjesit, 10 mënyra të thjeshta efektive

Nutricion
Kardio-stërvitja intensive dhjetëminutëshe për djegie të kalorive

Kardio-stërvitja intensive dhjetëminutëshe për djegie të kalorive

Kardio ushtrime
Trening i përsosur shtëpiak: Për linja të përsosura vetëm 10 minuta në ditë! (Video)

Trening i përsosur shtëpiak: Për linja të përsosura vetëm 10 minuta në ditë! (Video)

Fitnes në shtëpi
A mund të konsiderohet seksi si ushtrim fizik?

A mund të konsiderohet seksi si ushtrim fizik?

Intimitet dhe Pasion