LAJMI I FUNDIT:

Dita e Kushtetutës

51 Artikuj

Veseli në Ditën e Kushtetutës: Ne krenohemi që kemi një ndër kushtetutat më moderne

Veseli në Ditën e Kushtetutës: Ne krenohemi që kemi një ndër kushtetutat më moderne

Kosovë
Thaçi në Ditën e Kushtetutës: E kemi obligim moral e ligjor ta respektojmë Kushtetutën

Thaçi në Ditën e Kushtetutës: E kemi obligim moral e ligjor ta respektojmë Kushtetutën

Kosovë
Dita e Kushtetutës së Kosovës

Dita e Kushtetutës së Kosovës

Kosovë
Nesër dita e Kushtetutës, MASHTI njofton se ligjëratat online do të ritransmetohen edhe të shtunën

Nesër dita e Kushtetutës, MASHTI njofton se ligjëratat online do të ritransmetohen edhe të shtunën

Kosovë
Vetëvendosje akuzon pushtetarët për shkelje të Kushtetutës

Vetëvendosje akuzon pushtetarët për shkelje të Kushtetutës

Valdete Berisha
Hoxha: Kushtetuta është frymëzim për vlerat integruese

Hoxha: Kushtetuta është frymëzim për vlerat integruese

Kosovë
Damati: Patriotizmi më i madh është kur respekton ligjet dhe kushtetutën

Damati: Patriotizmi më i madh është kur respekton ligjet dhe kushtetutën

Kosovë
Pacolli: Të gjithë duhet të angazhohemi më tepër në zbatimin e Kushtetutës

Pacolli: Të gjithë duhet të angazhohemi më tepër në zbatimin e Kushtetutës

Kosovë
Në 11 vjetorin e saj, numërohen shkeljet që i janë bërë Kushtetutës

Në 11 vjetorin e saj, numërohen shkeljet që i janë bërë Kushtetutës

Valdete Berisha
Limaj: Kushtetuta është sfiduar disa herë edhe nga vetë udhëheqësit e institucioneve

Limaj: Kushtetuta është sfiduar disa herë edhe nga vetë udhëheqësit e institucioneve

Kosovë
Mustafa: Institucionet të punojnë në zbatimin e Kushtetutës

Mustafa: Institucionet të punojnë në zbatimin e Kushtetutës

Kosovë
Haradinaj uron Ditën e Kushtetutës: 11 vite më parë u vulos Kosova si shtet i pavarur e sovran

Haradinaj uron Ditën e Kushtetutës: 11 vite më parë u vulos Kosova si shtet i pavarur e sovran

Kosovë
11-vjetori i Kushtetutës

11-vjetori i Kushtetutës

Politikë
Tahiri: Kushtetuta, themeli juridik i rendit tonë politik, ekonomik e social

Tahiri: Kushtetuta, themeli juridik i rendit tonë politik, ekonomik e social

Kosovë
Në 11 vjetorin e Kushtetutës, Veseli bën thirrje për forcimin e sundimit të ligjit

Në 11 vjetorin e Kushtetutës, Veseli bën thirrje për forcimin e sundimit të ligjit

Kosovë
Tahiri: Kushtetuta materializoi shtetin sovran të Kosovës

Tahiri: Kushtetuta materializoi shtetin sovran të Kosovës

Politikë
Limaj: Institucionet të angazhohen për realizimin e synimeve të deklaruara në Kushtetutë

Limaj: Institucionet të angazhohen për realizimin e synimeve të deklaruara në Kushtetutë

Politikë
Sejdiu: Nuk kemi arsye për festë, kush qohet i pari e shkelë Kushtetutën

Sejdiu: Nuk kemi arsye për festë, kush qohet i pari e shkelë Kushtetutën

Politikë
Krerët e shtetit urojnë për 10 vjetorin e Kushtetutës

Krerët e shtetit urojnë për 10 vjetorin e Kushtetutës

Politikë
Dita e Kushtetutës të dielën, institucionet pushojnë të hënën (Video)

Dita e Kushtetutës të dielën, institucionet pushojnë të hënën (Video)

Kosovë
Kuçi: Kushtetuta sublimon vullnetin e qytetarëve të Kosovës

Kuçi: Kushtetuta sublimon vullnetin e qytetarëve të Kosovës

Drejtësi
Thaçi: Qenësore zbatimi i Kushtetutës

Thaçi: Qenësore zbatimi i Kushtetutës

Drejtësi
Isa Mustafa: Kushtetuta garanton zbatimin e të drejtave të njeriut

Isa Mustafa: Kushtetuta garanton zbatimin e të drejtave të njeriut

Drejtësi
Veseli: Kushtetuta e Kosovës, identiteti i shtetit tonë të pavarur dhe sovran

Veseli: Kushtetuta e Kosovës, identiteti i shtetit tonë të pavarur dhe sovran

Drejtësi