Diona Fona

Diona Fona

Diona Fona është këngëtare shqiptare nga Kosova e cila jeton në Londër. Ajo është 18 vjeçare dhe me muzikë është marrë që nga mosha e hershme si fëmijë.

Aktualisht ajo po studion për arte performuese në Londër, kurse filloi të marrë famë me performancat e saj akustike të “coverave” të hiteve botërore.

Ajo tash ka publikuar singlin e parë “Havera” dhe konsiderohet një nga yjet e të ardhmes të skenës muzikore shqiptare.

61 Artikuj