LAJMI I FUNDIT:

Dialogu Prishtinë-Beograd

9 Artikuj

Ambasadori i Suedisë: Zhgënjyese që nuk ka përparuar dialogu, vënia e afateve mund të ishte rekomandim i mirë

Ambasadori i Suedisë: Zhgënjyese që nuk ka përparuar dialogu, vënia e afateve mund të ishte rekomandim i mirë

Kosovë
Borrell: Është koha të përmbyllet procesi i dialogut Kosovë-Serbi, BE po punon me palët që të arrihet marrëveshja gjithpërfshirëse

Borrell: Është koha të përmbyllet procesi i dialogut Kosovë-Serbi, BE po punon me palët që të arrihet marrëveshja gjithpërfshirëse

Kosovë
A ndikoi administrata e Trumpit që të arrihet marrëveshja për krijimin e linjës ajrore Prishtinë-Beograd?

A ndikoi administrata e Trumpit që të arrihet marrëveshja për krijimin e linjës ajrore Prishtinë-Beograd?

Albert Spahiu
Lista Serbe që paguhet nga buxheti i Kosovës, promovon dhe përkrahë institucionet paralele serbe në Kosovë

Lista Serbe që paguhet nga buxheti i Kosovës, promovon dhe përkrahë institucionet paralele serbe në Kosovë

Muhamet Hajrullahu
Shefi i UNMIK-ut, Zahir Tanin: Bashkësia ndërkombëtare pret që liderët e rinj të sigurojnë heqjen e pengesave për dialog

Shefi i UNMIK-ut, Zahir Tanin: Bashkësia ndërkombëtare pret që liderët e rinj të sigurojnë heqjen e pengesave për dialog

Kosovë
Ambasada e SHBA-së pas vizitës së Grenell: Qëllimi ynë është bashkimi i partnerëve tanë në Serbi dhe Kosovë, për një zgjidhje gjithëpërfshirëse

Ambasada e SHBA-së pas vizitës së Grenell: Qëllimi ynë është bashkimi i partnerëve tanë në Serbi dhe Kosovë, për një zgjidhje gjithëpërfshirëse

Kosovë
Brnabiq: Vazhdimi i dialogut varet nga taksa

Brnabiq: Vazhdimi i dialogut varet nga taksa

Kosovë
Palmer: Maqedonia e Veriut është shembull i mirë për Prishtinën dhe Beogradin

Palmer: Maqedonia e Veriut është shembull i mirë për Prishtinën dhe Beogradin

Politikë
Rusia: ‘Shqipëria e Madhe’ dëmton dialogun Prishtinë-Beograd

Rusia: ‘Shqipëria e Madhe’ dëmton dialogun Prishtinë-Beograd

Shqipëri