LAJMI I FUNDIT:

Dhunim

304 Artikuj

Dhunoi një grua gjatë luftës në Kosovë – ngritet aktakuzë ndaj një serbi

Dhunoi një grua gjatë luftës në Kosovë – ngritet aktakuzë ndaj një serbi

Drejtësi
Një grua në Shtime raporton se ishte dhunuar para tre muajsh

Një grua në Shtime raporton se ishte dhunuar para tre muajsh

Kronika e Zezë
Dhunohet një grua në Ferizaj – e njëjta ka mbetur shtatzënë

Dhunohet një grua në Ferizaj – e njëjta ka mbetur shtatzënë

Kronika e Zezë
Shqipëri: U mor peng nga bashkëjetuesi, 28-vjeçarja dhe dhunuesi kishin caktuar datën e dasmës

Shqipëri: U mor peng nga bashkëjetuesi, 28-vjeçarja dhe dhunuesi kishin caktuar datën e dasmës

Shqipëri
Dhunimi i 28-vjeçares në Tiranë, avokati i vajzës: Ndihet e kërcënuar

Dhunimi i 28-vjeçares në Tiranë, avokati i vajzës: Ndihet e kërcënuar

Shqipëri
Dënohen me 14 vjet burg dy të akuzuar për dhunim në Prishtinë

Dënohen me 14 vjet burg dy të akuzuar për dhunim në Prishtinë

Kosovë
Dy raste të dhunimit në Gjakovë – arrestohen tre persona

Dy raste të dhunimit në Gjakovë – arrestohen tre persona

Kronika e Zezë
Dy raste të dhunimit në Fushë Kosovë dhe Gjakovë – arrestohen të dyshuarit

Dy raste të dhunimit në Fushë Kosovë dhe Gjakovë – arrestohen të dyshuarit

Kronika e Zezë
Kërkohet paraburgim për personin që dyshohet se dhunoi të miturën nga Klina

Kërkohet paraburgim për personin që dyshohet se dhunoi të miturën nga Klina

Drejtësi
E mitura nga Klina ishte zhdukur dhe gjetur në Mitrovicë – policia dyshon se është dhunuar

E mitura nga Klina ishte zhdukur dhe gjetur në Mitrovicë – policia dyshon se është dhunuar

Kronika e Zezë
Dhunohet një e mitur në Mitrovicë, arrestohet i dyshuari

Dhunohet një e mitur në Mitrovicë, arrestohet i dyshuari

Kronika e Zezë
Paraburgim ndaj një personi në Suharekë, dyshohet për dhunimin e viktimës nën 16-vjeç

Paraburgim ndaj një personi në Suharekë, dyshohet për dhunimin e viktimës nën 16-vjeç

Kronika e Zezë
Arrestohet në Suharekë personi që dyshohet se dhunoi një të mitur vitin e kaluar

Arrestohet në Suharekë personi që dyshohet se dhunoi një të mitur vitin e kaluar

Kronika e Zezë
U arrestua nën dyshimin për dhunim, Prokuroria e Prizrenit pritet të kërkoj paraburgim për të dyshuarin

U arrestua nën dyshimin për dhunim, Prokuroria e Prizrenit pritet të kërkoj paraburgim për të dyshuarin

Drejtësi
Arrestohet një person në Prizren për dhunim

Arrestohet një person në Prizren për dhunim

Kronika e Zezë
Dyshon se u dhunua nga kolegu i saj i punës në gusht të vitit të kaluar, viktima nga Fushë Kosova për shkak të kanosjes nuk e kishte raportuar rastin

Dyshon se u dhunua nga kolegu i saj i punës në gusht të vitit të kaluar, viktima nga Fushë Kosova për shkak të kanosjes nuk e kishte raportuar rastin

Kronika e Zezë
Dhunohet seksualisht një e mitur në Viti

Dhunohet seksualisht një e mitur në Viti

Kronika e Zezë
Gjakovë, Policia ia publikoi foton – arrestohet personi që kërkohej për dhunim

Gjakovë, Policia ia publikoi foton – arrestohet personi që kërkohej për dhunim

Kronika e Zezë
Paraburgim ndaj të pandehurit në Gjakovë, dyshohet se dhunoi një fëmijë në Gjermani

Paraburgim ndaj të pandehurit në Gjakovë, dyshohet se dhunoi një fëmijë në Gjermani

Kosovë
Arrestohet një person në Skenderaj, dyshohet për dhunim, shantazh e braktisje të fëmijës

Arrestohet një person në Skenderaj, dyshohet për dhunim, shantazh e braktisje të fëmijës

Kronika e Zezë
Dhunohet një femër në Vushtrri, arrestohet i dyshuari

Dhunohet një femër në Vushtrri, arrestohet i dyshuari

Kronika e Zezë
Dhunohet një grua në Ferizaj

Dhunohet një grua në Ferizaj

Kronika e Zezë
Dhunohet një vajzë në Viti – arrestohet i dyshuari

Dhunohet një vajzë në Viti – arrestohet i dyshuari

Kronika e Zezë
Rasti i dhunimit të 11-vjeçares në Prishtinë, dënohen me 40 vjet burg katër të akuzuarit

Rasti i dhunimit të 11-vjeçares në Prishtinë, dënohen me 40 vjet burg katër të akuzuarit

Kosovë