LAJMI I FUNDIT:

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë

23 Artikuj

​DhTIK: Rritja e tatimit në pronë godet bizneset, kompanitë nuk përfitojnë nga “Superpuna”

​DhTIK: Rritja e tatimit në pronë godet bizneset, kompanitë nuk përfitojnë nga “Superpuna”

Ekonomi
Dhoma e Tregtisë kërkon nga Qeveria që të bëjë ekzekutimin e pagesave për bizneset që kanë rekrutuar staf nga “Super puna”

Dhoma e Tregtisë kërkon nga Qeveria që të bëjë ekzekutimin e pagesave për bizneset që kanë rekrutuar staf nga “Super puna”

Financa
Festat e tepërta dhe në ditë pune dëmtojnë vendin në aspektin financiar

Festat e tepërta dhe në ditë pune dëmtojnë vendin në aspektin financiar

Financa
Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë ndryshimin e kalendarit të festave zyrtare

Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë ndryshimin e kalendarit të festave zyrtare

Biznes
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë vizitoi kompaninë ELKOS Group, pas incidentit me zjarr

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë vizitoi kompaninë ELKOS Group, pas incidentit me zjarr

Biznes
Dhoma e Tregtisë: Vetëm 15.9 për qind e grave janë të punësuara

Dhoma e Tregtisë: Vetëm 15.9 për qind e grave janë të punësuara

Kosovë
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë emëron Zana Beqirin si drejtoreshë ekzekutive

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë emëron Zana Beqirin si drejtoreshë ekzekutive

Biznes
Rëndësia e furnizimit të ushtrisë me prodhime vendore, takohen ministri Mehaj dhe kryetari i Dhomës së Tregtisë

Rëndësia e furnizimit të ushtrisë me prodhime vendore, takohen ministri Mehaj dhe kryetari i Dhomës së Tregtisë

Prodhime Vendore
Përfaqësuesit e biznesit: Kriza ekonomike në Kosovë pritet të vazhdojë edhe këtë vit

Përfaqësuesit e biznesit: Kriza ekonomike në Kosovë pritet të vazhdojë edhe këtë vit

Biznes
Përfaqësuesit e biznesit thonë se mungon bashkëpunimi me Qeverinë e Kosovës

Përfaqësuesit e biznesit thonë se mungon bashkëpunimi me Qeverinë e Kosovës

Biznes
Bizneset në Kosovë në sfidë për të siguruar lëndën e parë

Bizneset në Kosovë në sfidë për të siguruar lëndën e parë

Biznes
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë në përmbyllje të vitit thekson të arriturat dhe sfidat

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë në përmbyllje të vitit thekson të arriturat dhe sfidat

Biznes
Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria pagesë të menjëhershme prej 200 eurove për punëtorët e sektorit privat

Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria pagesë të menjëhershme prej 200 eurove për punëtorët e sektorit privat

Financa
Qeveria harron sektorin privat, Krasniqi: Bizneset kërkojnë mbështetje pasi janë në gjendje të rëndë

Qeveria harron sektorin privat, Krasniqi: Bizneset kërkojnë mbështetje pasi janë në gjendje të rëndë

Biznes
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë: Pushimi i lehonisë të mbulohet 100 për qind nga shteti

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë: Pushimi i lehonisë të mbulohet 100 për qind nga shteti

Të Tjera
Sulmohet nga hakerët faqja zyrtare e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë e Kosovës

Sulmohet nga hakerët faqja zyrtare e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë e Kosovës

Biznes
Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria e Kosovës përkrahje të pakushtëzuar për punëtorët e sektorit privat

Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria e Kosovës përkrahje të pakushtëzuar për punëtorët e sektorit privat

Biznes
Kriza energjetike pamundëson funksionimin e kompanive në Maqedoni, Dhoma e Tregtisë kërkon ndihmë nga qeveria

Kriza energjetike pamundëson funksionimin e kompanive në Maqedoni, Dhoma e Tregtisë kërkon ndihmë nga qeveria

Maqedonia e Veriut
Rritja e çmimit të rrymës elektrike, ndikon negativisht në rentabilitetin e kompanive në Maqedoni

Rritja e çmimit të rrymës elektrike, ndikon negativisht në rentabilitetin e kompanive në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Ngritja e çmimit të çimentos, Hajdari premton mbështetje për sektorin e ndërtimtarisë

Ngritja e çmimit të çimentos, Hajdari premton mbështetje për sektorin e ndërtimtarisë

Të Tjera
Bizneset “goditen” tre herë me rritjen e çmimit të çimentos

Bizneset “goditen” tre herë me rritjen e çmimit të çimentos

Ekonomi
Odat rajonale mbajnë konferencën ‘Ndikimi ekonomik dhe pasojat e pandemisë COVID-19’

Odat rajonale mbajnë konferencën ‘Ndikimi ekonomik dhe pasojat e pandemisë COVID-19’

Biznes
OAK nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë

OAK nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë

Të Tjera