LAJMI I FUNDIT:

Dhimbjet

25 Artikuj

Tri ushtrime për qafë të shtangur nga një kiropraktikues amerikan: Ju duhen vetëm 90 sekonda

Tri ushtrime për qafë të shtangur nga një kiropraktikues amerikan: Ju duhen vetëm 90 sekonda

Të tjera
Efektet negative shëndetësore që i shkakton mungesa e seksit

Efektet negative shëndetësore që i shkakton mungesa e seksit

Të tjera
Mjekët janë të sigurt: Zgjidhja nuk është gëlltitja e tabletave kundër dhimbjeve, por ushtrimet!

Mjekët janë të sigurt: Zgjidhja nuk është gëlltitja e tabletave kundër dhimbjeve, por ushtrimet!

Këshilla mjekësore
Ndikimi i temperaturave të larta te dhimbjet kronike

Ndikimi i temperaturave të larta te dhimbjet kronike

Shëndetësi Lajme
Dhimbjet në këto pjesë të trupit mund të paralajmërojnë nivele të larta kolesteroli

Dhimbjet në këto pjesë të trupit mund të paralajmërojnë nivele të larta kolesteroli

Shëndetësi Lajme
Llojet e dhimbjeve që s’duhet t’i injoroni

Llojet e dhimbjeve që s’duhet t’i injoroni

Këshilla mjekësore
Sëmundjet që dëmtojnë nyjat, artriti dhe artralgjia

Sëmundjet që dëmtojnë nyjat, artriti dhe artralgjia

Shëndetësi Lajme
Prekeni këtë pjesë të këmbës çdo ditë dhe shikoni çfarë do të ndodhë

Prekeni këtë pjesë të këmbës çdo ditë dhe shikoni çfarë do të ndodhë

Mjekësi alternative
Shenjat e trupit që nuk duhet t’i injoroni

Shenjat e trupit që nuk duhet t’i injoroni

Këshilla mjekësore
Jeni të lodhur, keni dhimbje, nuk keni disponim – provoni të flini pa jastëk

Jeni të lodhur, keni dhimbje, nuk keni disponim – provoni të flini pa jastëk

Këshilla mjekësore
Pse 50-vjeçarët janë në moshën më ‘të dhimbshme’?

Pse 50-vjeçarët janë në moshën më ‘të dhimbshme’?

Këshilla mjekësore
Shenjat që tregojnë që kanë mbetur edhe disa orë deri te lindja

Shenjat që tregojnë që kanë mbetur edhe disa orë deri te lindja

Shtatzëna
Kanella më efekive kundër dhimbjeve se sa Ibuprofeni

Kanella më efekive kundër dhimbjeve se sa Ibuprofeni

Shëndetësi Lajme
Kështu e shpjegon shkenca: Pse lëndimet e vjetra shkaktojnë dhimbje kur ndryshon moti?

Kështu e shpjegon shkenca: Pse lëndimet e vjetra shkaktojnë dhimbje kur ndryshon moti?

Të tjera
Pija magjike që i heqë dhimbjet e shpinës, nyejve dhe këmbëve

Pija magjike që i heqë dhimbjet e shpinës, nyejve dhe këmbëve

Mjekësi alternative
Thurja me gjilpërë e zvogëlon depresionin, ankthin dhe dhimbjen kronike

Thurja me gjilpërë e zvogëlon depresionin, ankthin dhe dhimbjen kronike

Këshilla mjekësore
Tri ‘ilaçe’ interesante për probleme të shpeshta

Tri ‘ilaçe’ interesante për probleme të shpeshta

Shëndetësi Lajme
Njihuni me 10 sëmundjet më të “dhimbshme” të njeriut

Njihuni me 10 sëmundjet më të “dhimbshme” të njeriut

Këshilla mjekësore
Ushtrimet e frymëmarrjes për lindje të lehtë

Ushtrimet e frymëmarrjes për lindje të lehtë

Shtatzëna
Mbajeni dorën drejt, ngreheni gishtin tregues dhe shikoni çfarë ndodhë

Mbajeni dorën drejt, ngreheni gishtin tregues dhe shikoni çfarë ndodhë

Mjekësi alternative
Dy gota birrë janë më të mira për lehtësimin e dhimbjeve sesa paracetamoli

Dy gota birrë janë më të mira për lehtësimin e dhimbjeve sesa paracetamoli

Këshilla mjekësore
Gjashtë të mirat shëndetësore që i sjell konsumimi i ujit të ngrohtë

Gjashtë të mirat shëndetësore që i sjell konsumimi i ujit të ngrohtë

Këshilla mjekësore
Kjo është PIJA që shëron DEPRESIONIN dhe zvogëlon DHIMBJET! (Video)

Kjo është PIJA që shëron DEPRESIONIN dhe zvogëlon DHIMBJET! (Video)

Mjekësi alternative
Rrëfimi i gruas që përdori uthullën e mollës për t’i larguar dhimbjet do t’ju bëj ta provoni edhe ju

Rrëfimi i gruas që përdori uthullën e mollës për t’i larguar dhimbjet do t’ju bëj ta provoni edhe ju

Mjekësi alternative