LAJMI I FUNDIT:

Dhimbjet menstruale

11 Artikuj

Ndiqni këto hapa për t’i hequr dhimbjet gjatë menstruacioneve

Ndiqni këto hapa për t’i hequr dhimbjet gjatë menstruacioneve

Këshilla dhe arsye
Çfarë i përkeqëson dhimbjet menstruale?

Çfarë i përkeqëson dhimbjet menstruale?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Përdoruesja e TikTok-ut ndan trukun me laps për të lehtësuar dhimbjen e menstruacioneve – por a funksionon në të vërtetë?

Përdoruesja e TikTok-ut ndan trukun me laps për të lehtësuar dhimbjen e menstruacioneve – por a funksionon në të vërtetë?

Të tjera
Ushqimet më të mira për lehtësimin e dhimbjeve menstruale

Ushqimet më të mira për lehtësimin e dhimbjeve menstruale

Ushqim i shëndetshëm
Si t’i largoni dhimbjet menstruale

Si t’i largoni dhimbjet menstruale

Këshilla dhe arsye
Gjinekologët paralajmërojnë: Kurrë mos i injoroni këto gjashtë probleme menstruale!

Gjinekologët paralajmërojnë: Kurrë mos i injoroni këto gjashtë probleme menstruale!

Këshilla dhe arsye
Çfarë duhet të hani për t’i shmangur dhimbjet para-menstruale?

Çfarë duhet të hani për t’i shmangur dhimbjet para-menstruale?

Këshilla dhe arsye
Disa arsye shëndetësore se përse duhet të bëni seks çdo ditë

Disa arsye shëndetësore se përse duhet të bëni seks çdo ditë

Këshilla mjekësore
Çfarë duhet të konsumoni për t’i shmangur dhimbjet e padurueshme të ciklit menstrual?

Çfarë duhet të konsumoni për t’i shmangur dhimbjet e padurueshme të ciklit menstrual?

Këshilla mjekësore
Katër ushqime perfekte për shëndetin seksual femëror

Katër ushqime perfekte për shëndetin seksual femëror

Ushqim i shëndetshëm
Vendoseni këtë në KËRTHIZË dhe hiqni qafe KOLLIN, GRIPIN dhe DHIMBJET MENSTRUALE

Vendoseni këtë në KËRTHIZË dhe hiqni qafe KOLLIN, GRIPIN dhe DHIMBJET MENSTRUALE

Mjekësi alternative