LAJMI I FUNDIT:

Dheu i Bardhë

99 Artikuj

Vazhdojnë kolonat të Dheu i Bardhë

Vazhdojnë kolonat të Dheu i Bardhë

Kosovë
Kolona të gjata të automjeteve në Merdar, tek Dheu i Bardhë dhe Mutivodë, pritje deri në gjashtë orë

Kolona të gjata të automjeteve në Merdar, tek Dheu i Bardhë dhe Mutivodë, pritje deri në gjashtë orë

Kosovë
Sërish kolona në pikëkalimet kufitare, në Merdar dhe te Dheu i Bardhë pritje deri në katër orë

Sërish kolona në pikëkalimet kufitare, në Merdar dhe te Dheu i Bardhë pritje deri në katër orë

Kosovë
Vazhdojnë kolonat e gjata në pikëkalimet kufitare në Merdar, te Dheu i Bardhë, Muçibabë dhe Mutivodë

Vazhdojnë kolonat e gjata në pikëkalimet kufitare në Merdar, te Dheu i Bardhë, Muçibabë dhe Mutivodë

Kosovë
Kolona të gjata në pikëkalimet kufitare me Serbinë, bashkatdhetarët po presin katër orë në Merdar

Kolona të gjata në pikëkalimet kufitare me Serbinë, bashkatdhetarët po presin katër orë në Merdar

Kosovë
Vazhdojnë kolonat në Merdar dhe tek Dheu i Bardhë, pritje deri në gjysmë ore

Vazhdojnë kolonat në Merdar dhe tek Dheu i Bardhë, pritje deri në gjysmë ore

Kosovë
Bashkatdhetarët po kthehen në vendet ku punojnë, kolona në Merdar dhe te Dheu i Bardhë

Bashkatdhetarët po kthehen në vendet ku punojnë, kolona në Merdar dhe te Dheu i Bardhë

Kosovë
Pikat kufitare Bërnjak dhe Jarinë ende të mbyllura, në Muçibabë dhe Dheu i Bardhë pritjet deri në 20 minuta

Pikat kufitare Bërnjak dhe Jarinë ende të mbyllura, në Muçibabë dhe Dheu i Bardhë pritjet deri në 20 minuta

Kosovë
Edhe këtë mëngjes kolona të gjata në Merdar e te Dheu i Bardhë, pritjet deri në tri orë për të hyrë në Kosovë

Edhe këtë mëngjes kolona të gjata në Merdar e te Dheu i Bardhë, pritjet deri në tri orë për të hyrë në Kosovë

Kosovë
Ardhja e bashkatdhetarëve për festat e fundvitit, kolona te Dheu i Bardhë dhe në Merdar

Ardhja e bashkatdhetarëve për festat e fundvitit, kolona te Dheu i Bardhë dhe në Merdar

Kosovë
Kolona deri në 700 metra në Merdare, pritjet e gjata vazhdojnë edhe sot

Kolona deri në 700 metra në Merdare, pritjet e gjata vazhdojnë edhe sot

Kosovë
Policia e Kosovës kap barna të kontrabanduar nga Serbia

Policia e Kosovës kap barna të kontrabanduar nga Serbia

Të Tjera
KMDLNj: Po shpeshtohet marrja në pyetje e shtetasve të Kosovës nga autoritetet serbe, në mesin e tyre edhe Qëndron Kastrati  

KMDLNj: Po shpeshtohet marrja në pyetje e shtetasve të Kosovës nga autoritetet serbe, në mesin e tyre edhe Qëndron Kastrati  

Kosovë
Pritjet në kufi, deri në dy orë në Merdarë

Pritjet në kufi, deri në dy orë në Merdarë

Kosovë
Vonesat në kufi, pritje mbi një orë vetëm në dalje, në Merdare dhe Dheu i Bardhë

Vonesat në kufi, pritje mbi një orë vetëm në dalje, në Merdare dhe Dheu i Bardhë

Kosovë
Pritjet në Dheu i Bardhë dhe Merdarë deri në 30 minuta

Pritjet në Dheu i Bardhë dhe Merdarë deri në 30 minuta

Kosovë
Pritje dhe kolona të gjata edhe sot në kufi – në Merdar tri orë pritje për të dalë nga Kosova

Pritje dhe kolona të gjata edhe sot në kufi – në Merdar tri orë pritje për të dalë nga Kosova

Kosovë
Mbi tri orë pritje, hyrje-dalje në Merdare

Mbi tri orë pritje, hyrje-dalje në Merdare

Kosovë
Një orë e gjysmë pritje në dalje të pikës kufitare në Merdare, kolona arrin 1 kilometër

Një orë e gjysmë pritje në dalje të pikës kufitare në Merdare, kolona arrin 1 kilometër

Kosovë
​Fluks në pikat e kalimit kufitar, pritjet më të gjata te Dheu i Bardhë

​Fluks në pikat e kalimit kufitar, pritjet më të gjata te Dheu i Bardhë

Kosovë
Pritje dhe kolona të gjata edhe sot në kufi – Dheu i Bardhë, Merdarë e Muçibabë pikat kufitare me fluksin më të madh  

Pritje dhe kolona të gjata edhe sot në kufi – Dheu i Bardhë, Merdarë e Muçibabë pikat kufitare me fluksin më të madh  

Kosovë
Gjendja në pikat kufitare, pritje deri në një orë për të hyrë në Kosovë

Gjendja në pikat kufitare, pritje deri në një orë për të hyrë në Kosovë

Kosovë
Kolona të gjata të automjeteve në pikat kufitare Merdare e Dheu i Bardhë, pritjet deri në dy orë

Kolona të gjata të automjeteve në pikat kufitare Merdare e Dheu i Bardhë, pritjet deri në dy orë

Kosovë
Konfiskohen 10 kuti municion dhe armë në pikën kufitare te Dheu i Bardhë

Konfiskohen 10 kuti municion dhe armë në pikën kufitare te Dheu i Bardhë

Kronika e Zezë