LAJMI I FUNDIT:

Dhembja e kokës

21 Artikuj

Provoni pa tableta: Lakra është ilaç natyror kundër dhembjes së kokës, tërshëra kundër inflamacionit!

Provoni pa tableta: Lakra është ilaç natyror kundër dhembjes së kokës, tërshëra kundër inflamacionit!

Mjekësi alternative
Harroni tabletat: Me ndihmën e masazhit dhembja e kokës pushon për vetëm tre minuta

Harroni tabletat: Me ndihmën e masazhit dhembja e kokës pushon për vetëm tre minuta

Këshilla mjekësore
Eliminoni dhembjen e kokës dhe stresin për një minutë – shtypni këtë pikë të trupit

Eliminoni dhembjen e kokës dhe stresin për një minutë – shtypni këtë pikë të trupit

Mjekësi alternative
Në vit mbyt dy milionë njerëz: Shkaktari kryesor i kancerit, infarktit dhe astmës është në shtëpinë tuaj!

Në vit mbyt dy milionë njerëz: Shkaktari kryesor i kancerit, infarktit dhe astmës është në shtëpinë tuaj!

Këshilla mjekësore
Dhembja e kokës dhe ndjeshmëria ndaj dritës: Simptomat e tregojnë këtë problem

Dhembja e kokës dhe ndjeshmëria ndaj dritës: Simptomat e tregojnë këtë problem

Shëndetësi Lajme
Përse dhembjet e kokës shpesh janë të shoqëruara edhe me probleme me stomakun?

Përse dhembjet e kokës shpesh janë të shoqëruara edhe me probleme me stomakun?

Këshilla mjekësore
Kompresat nga lakra janë ilaç: Ja çfarë do të ndodhë nëse i vini në gjoks, këmbë apo qafë!

Kompresat nga lakra janë ilaç: Ja çfarë do të ndodhë nëse i vini në gjoks, këmbë apo qafë!

Shëndetësi Lajme
Këto janë simptomat më të hershme të tensionit të lartë të gjakut të cilat së paku një në pesë njerëz nuk e di që i ka

Këto janë simptomat më të hershme të tensionit të lartë të gjakut të cilat së paku një në pesë njerëz nuk e di që i ka

Këshilla mjekësore
Ju mundon dhembja e kokës: Dëgjoni këtë xhirim dhe dhembja do të zhduket

Ju mundon dhembja e kokës: Dëgjoni këtë xhirim dhe dhembja do të zhduket

Psikologji
Si ta largoni migrenën pa ilaçe: Ky ushtrim i thjeshtë shpejt eliminon dhembjen e kokës

Si ta largoni migrenën pa ilaçe: Ky ushtrim i thjeshtë shpejt eliminon dhembjen e kokës

Të tjera
Zgjidhni problemin e dhembjeve të kokës për pesë minuta pa ilaçe

Zgjidhni problemin e dhembjeve të kokës për pesë minuta pa ilaçe

Mjekësi alternative
Bëni masazh kësaj pike në dorë dhe do të ndodhë mrekullia: Dhembja e kokës, stresi, dhembjet dhe lodhja zhduken për disa minuta!

Bëni masazh kësaj pike në dorë dhe do të ndodhë mrekullia: Dhembja e kokës, stresi, dhembjet dhe lodhja zhduken për disa minuta!

Këshilla mjekësore
Çfarë do të thotë nëse keni nevojë vazhdimisht t’i numëroni gjërat rreth vetes – dhe kur kjo mund të bëhet e rrezikshme

Çfarë do të thotë nëse keni nevojë vazhdimisht t’i numëroni gjërat rreth vetes – dhe kur kjo mund të bëhet e rrezikshme

Këshilla mjekësore
Dhembja e kokës gjatë shtatzënisë: Shkaktarët dhe shërimi

Dhembja e kokës gjatë shtatzënisë: Shkaktarët dhe shërimi

Shtatzëna
Ushtrimi dobiprurës i mjekut Deepak Chopra: Shëroni dhembjen e kokës për vetëm 50 sekonda

Ushtrimi dobiprurës i mjekut Deepak Chopra: Shëroni dhembjen e kokës për vetëm 50 sekonda

Mjekësi alternative
Ka mbështjellë kokën me këtë shami me dy veprime, dhe kur ta shihni arsyen do të kënaqeni! Si nuk e kemi ditur këtë më herët?!

Ka mbështjellë kokën me këtë shami me dy veprime, dhe kur ta shihni arsyen do të kënaqeni! Si nuk e kemi ditur këtë më herët?!

Mjekësi alternative
Kinezët, për shkak të dhembjes së kokës, nuk pinë ilaçe: Kështu eliminohet dhembja! (Foto, Video)

Kinezët, për shkak të dhembjes së kokës, nuk pinë ilaçe: Kështu eliminohet dhembja! (Foto, Video)

Mjekësi alternative
Çfarë do t’i ndodhë organizmit tuaj nëse vetëm 45 sekonda i bëni masazh kësaj pike në ballin tuaj

Çfarë do t’i ndodhë organizmit tuaj nëse vetëm 45 sekonda i bëni masazh kësaj pike në ballin tuaj

Mjekësi alternative
Gjashtë metoda natyrale si të largosh dhimbjen e kokës

Gjashtë metoda natyrale si të largosh dhimbjen e kokës

Këshilla mjekësore
Shtypni këto dy pika dhe do t’ju pushojë DHEMBJA E KOKËS për 60 sekonda (Video)

Shtypni këto dy pika dhe do t’ju pushojë DHEMBJA E KOKËS për 60 sekonda (Video)

Mjekësi alternative
Shtypni KËTË PIKË në dorë dhe dhembja e kokës menjëherë do të pushojë (video)

Shtypni KËTË PIKË në dorë dhe dhembja e kokës menjëherë do të pushojë (video)

Mjekësi alternative