LAJMI I FUNDIT:

Dhelpra

24 Artikuj

Një dhelpër shihet duke bërë një “shëtitje të qetë” në Zagreb

Një dhelpër shihet duke bërë një “shëtitje të qetë” në Zagreb

Fun Lajme
Një qen-dhelpër u zbulua në Brazil – i pari i këtij lloji në botë

Një qen-dhelpër u zbulua në Brazil – i pari i këtij lloji në botë

Interesante
Një grua ka shpërndarë një video që tregon tetë të vegjlit e dhelprës që kërcejnë në një trampolinë në kopshtin e saj

Një grua ka shpërndarë një video që tregon tetë të vegjlit e dhelprës që kërcejnë në një trampolinë në kopshtin e saj

Fun Lajme
Filmoi një dhelpër duke bërë diçka të çuditshme para shtëpisë, video mori 12 milionë shikime

Filmoi një dhelpër duke bërë diçka të çuditshme para shtëpisë, video mori 12 milionë shikime

Fun Lajme
Dhelpra mori këpucën e imamit në një xhami në Turqi

Dhelpra mori këpucën e imamit në një xhami në Turqi

Fun Lajme
Çifti mbeti i tronditur kur pa dhelprën që u fut në shtëpinë e tyre

Çifti mbeti i tronditur kur pa dhelprën që u fut në shtëpinë e tyre

Interesante
Një grua sulmohet nga një dhelpër e tërbuar në oborr, kamerat kanë kapur momentet e tmerrit në New York

Një grua sulmohet nga një dhelpër e tërbuar në oborr, kamerat kanë kapur momentet e tmerrit në New York

Amerika
Vizatoi dhelprën mbi liqenin e ngrirë, finlandezi shfaq veprën artistike në një hapësirë prej 100 metra

Vizatoi dhelprën mbi liqenin e ngrirë, finlandezi shfaq veprën artistike në një hapësirë prej 100 metra

Fun Lajme
A mund ta dalloni? Familja në Peru mendoi se kishte blerë qen por në fakt doli të jetë dhelpër

A mund ta dalloni? Familja në Peru mendoi se kishte blerë qen por në fakt doli të jetë dhelpër

Interesante
Familja befasohen me atë çfarë shohin në kopsht – një dhelpër po kërcente në trampolinën e fëmijëve

Familja befasohen me atë çfarë shohin në kopsht – një dhelpër po kërcente në trampolinën e fëmijëve

Fun Lajme
Dhelprën të cilën e fotografonte, u detyrua ta ndiqte sepse ia vodhi një qese me ushqim

Dhelprën të cilën e fotografonte, u detyrua ta ndiqte sepse ia vodhi një qese me ushqim

Dështime
Pulat ‘u bashkuan për të vrarë dhelprën’ në një shkollë bujqësore në Francë

Pulat ‘u bashkuan për të vrarë dhelprën’ në një shkollë bujqësore në Francë

Fun Lajme
E panë, por nuk u besuan syve – një dhelpër që dukej si e gjallë, por ishte e ngrirë (Video)

E panë, por nuk u besuan syve – një dhelpër që dukej si e gjallë, por ishte e ngrirë (Video)

Interesante
Dhelpra hyri në një shtëpi, u gjet duke fjetur mbi furrën me mikrovalë (Foto)

Dhelpra hyri në një shtëpi, u gjet duke fjetur mbi furrën me mikrovalë (Foto)

Fun Lajme
Me dhelpër në krah, priste trenin që do të ndalonte në stacion (Video)

Me dhelpër në krah, priste trenin që do të ndalonte në stacion (Video)

Interesante
Dhelpra dhe lepuri luajnë së bashku, ngjanë sikur ndonjë skenë nga filmat për fëmijë (Foto)

Dhelpra dhe lepuri luajnë së bashku, ngjanë sikur ndonjë skenë nga filmat për fëmijë (Foto)

Fun Lajme
Dhelpra dinake ia vodhi kuletën, derisa ushqehej prej dorës së tij (Video)

Dhelpra dinake ia vodhi kuletën, derisa ushqehej prej dorës së tij (Video)

Interesante
Stërviti dhelprën që të ulet kur t’i japë urdhrin (Video)

Stërviti dhelprën që të ulet kur t’i japë urdhrin (Video)

Fun Lajme
Shpëtohen të vegjlit e dhelprës, kishin ngecur mes dy mureve (Foto)

Shpëtohen të vegjlit e dhelprës, kishin ngecur mes dy mureve (Foto)

Fun Lajme
Tregon me krenari 100 dhelprat e mbytura, kritika të ashpra për gjuetarin (Foto)

Tregon me krenari 100 dhelprat e mbytura, kritika të ashpra për gjuetarin (Foto)

Dështime
Adoleshenti la mësimet dhe doli të ndalonte dhelprën që po sulmonte shpezët (Video)

Adoleshenti la mësimet dhe doli të ndalonte dhelprën që po sulmonte shpezët (Video)

Interesante
Acari nuk kursen as kafshët, ngrihet dhelpra në lumin Drin

Acari nuk kursen as kafshët, ngrihet dhelpra në lumin Drin

Komunat
Kjo është gjëja e fundit që do të prisnit ta shihnit në makinën për larjen e enëve (Foto)

Kjo është gjëja e fundit që do të prisnit ta shihnit në makinën për larjen e enëve (Foto)

Fun Lajme
I dehuri që fjeti në rrugë, u zgjua frikshëm nga gjumi (Foto)

I dehuri që fjeti në rrugë, u zgjua frikshëm nga gjumi (Foto)

Fun Lajme