LAJMI I FUNDIT:

Detergjenti

25 Artikuj

Të gjitha i kemi bërë gabimisht: Kështu lahen rrobat, do të jenë më të pastra dhe do të thahen tri herë më shpejt!

Të gjitha i kemi bërë gabimisht: Kështu lahen rrobat, do të jenë më të pastra dhe do të thahen tri herë më shpejt!

Bëje vet
Rrobalarësja lë shenja në rroba? Ja si ta zgjidhni këtë problem

Rrobalarësja lë shenja në rroba? Ja si ta zgjidhni këtë problem

Bëje vet
Kushtojini vëmendje: Si e dini që keni vendosur shumë detergjent në rrobalarëse?

Kushtojini vëmendje: Si e dini që keni vendosur shumë detergjent në rrobalarëse?

Këshilla dhe ide
Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Këshilla dhe ide
Gjashtë gjëra që duhet të dini për ciklin e shkurtër të larjes

Gjashtë gjëra që duhet të dini për ciklin e shkurtër të larjes

Bëje vet
Kujdes të mos i dëmtoni: Këto objekte dhe sipërfaqe nuk bën t’i lani me detergjent

Kujdes të mos i dëmtoni: Këto objekte dhe sipërfaqe nuk bën t’i lani me detergjent

Bëje vet
Ju kanë mbaruar tabletat e makinës së larjes së enëve: Bëni detergjentin tuaj nga dy përbërës që keni tashmë

Ju kanë mbaruar tabletat e makinës së larjes së enëve: Bëni detergjentin tuaj nga dy përbërës që keni tashmë

Bëje vet
A dini të përdorni detergjentin e lëngshëm për larje të rrobave?

A dini të përdorni detergjentin e lëngshëm për larje të rrobave?

Bëje vet
Me siguri kjo gjë nuk ju ka shkuar në mendje! Përse është mirë të ngrini detergjentin e enëve?

Me siguri kjo gjë nuk ju ka shkuar në mendje! Përse është mirë të ngrini detergjentin e enëve?

Bëje vet
Si ta bëni vetë detergjentin antialergjik

Si ta bëni vetë detergjentin antialergjik

Bëje vet
Dy tregues që në rrobalarëse keni hedhur shumë detergjent: Një truk i zakonshëm shpëton rrobat

Dy tregues që në rrobalarëse keni hedhur shumë detergjent: Një truk i zakonshëm shpëton rrobat

Bëje vet
Gjithnjë e më të shtrenjtë dhe gjithnjë e më të këqij: Truku me të cili do ta zbuloni a është cilësor detergjenti për larje rrobash!

Gjithnjë e më të shtrenjtë dhe gjithnjë e më të këqij: Truku me të cili do ta zbuloni a është cilësor detergjenti për larje rrobash!

Këshilla dhe ide
Ju janë bërë rrobat të vrazhda në prekje: Këto janë shenja që po hidhni shumë detergjent në rrobalarëse

Ju janë bërë rrobat të vrazhda në prekje: Këto janë shenja që po hidhni shumë detergjent në rrobalarëse

Këshilla dhe ide
Mënyra më e lehtë për ta pastruar lavamanin me dy përbërës

Mënyra më e lehtë për ta pastruar lavamanin me dy përbërës

Bëje vet
Këto katër gjëra nga kuzhina janë zëvendësim i shkëlqyeshëm, nëse nuk keni detergjent rrobash

Këto katër gjëra nga kuzhina janë zëvendësim i shkëlqyeshëm, nëse nuk keni detergjent rrobash

Bëje vet
E dini cili detergjent për larje të rrobave është më i mirë? Ai të cilin e keni bërë vetë në shtëpi

E dini cili detergjent për larje të rrobave është më i mirë? Ai të cilin e keni bërë vetë në shtëpi

Bëje vet
Detergjentin për larjen e rrobave gjatë gjithë kohës e përdorni gabimisht: Mësoni mënyrën e duhur

Detergjentin për larjen e rrobave gjatë gjithë kohës e përdorni gabimisht: Mësoni mënyrën e duhur

Shtëpi dhe dekor
Mos i shpenzoni kot paratë: Si të verifikoni lehtë se a do të mund t’i eliminojë të gjitha njollat nga rrobat detergjenti juaj

Mos i shpenzoni kot paratë: Si të verifikoni lehtë se a do të mund t’i eliminojë të gjitha njollat nga rrobat detergjenti juaj

Bëje vet
Çfarë të bëni nëse ju mungon detergjenti për larje të rrobave?

Çfarë të bëni nëse ju mungon detergjenti për larje të rrobave?

Bëje vet
Gabimet në larjen e rrobave: Përse rrobat edhe pas larjes kanë aromë të pakëndshme

Gabimet në larjen e rrobave: Përse rrobat edhe pas larjes kanë aromë të pakëndshme

Bëje vet
Një gabim që e bën gjithmonë sa herë lan rrobat e bardha

Një gabim që e bën gjithmonë sa herë lan rrobat e bardha

Bëje vet
Adoleshentët hanë detergjentin, si pjesë e sfidës që është përhapur së fundmi (Video)

Adoleshentët hanë detergjentin, si pjesë e sfidës që është përhapur së fundmi (Video)

Dështime
E hodhi në motor detergjentin për pastrimin e xhamave, u krijua masa e çuditshme që e bllokoi (Foto)

E hodhi në motor detergjentin për pastrimin e xhamave, u krijua masa e çuditshme që e bllokoi (Foto)

Auto Fun
Bakteret nuk zhduken nga rrobat në 40 gradë

Bakteret nuk zhduken nga rrobat në 40 gradë

Lifestyle