LAJMI I FUNDIT:

Derivatet e naftës

48 Artikuj

Bien çmimet e derivateve në Kosovë, Berjani tregon tri arsyet

Bien çmimet e derivateve në Kosovë, Berjani tregon tri arsyet

Energjetika
OPEC zbret kërkesën për naftë: Ekonomia e botës ndodhet në një periudhë pasigurie

OPEC zbret kërkesën për naftë: Ekonomia e botës ndodhet në një periudhë pasigurie

Botë
Ministria e Tregtisë paralajmëron naftëtarët në rast të ngritjes së paarsyeshme të çmimeve

Ministria e Tregtisë paralajmëron naftëtarët në rast të ngritjes së paarsyeshme të çmimeve

Të Tjera
Shtrenjtohen me nga 1 cent nafta dhe benzina për 48 orët e ardhshme

Shtrenjtohen me nga 1 cent nafta dhe benzina për 48 orët e ardhshme

Financa
Sërish shtrenjtohet nafta në Kosovë

Sërish shtrenjtohet nafta në Kosovë

Financa
Shtrenjtohet nafta, këto janë çmimet derivateve në Shqipëri

Shtrenjtohet nafta, këto janë çmimet derivateve në Shqipëri

Shqipëri
Ulet çmimi i naftës, shtrenjtohet benzina – MINT publikon çmimoren e derivateve

Ulet çmimi i naftës, shtrenjtohet benzina – MINT publikon çmimoren e derivateve

Të Tjera
Ulet çmimi i naftës dhe benzinës në Kosovë, mbetet i pandryshuar ai i gazit

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës në Kosovë, mbetet i pandryshuar ai i gazit

Të Tjera
Zbritet çmimi i naftës në Kosovë, mbetet i pandryshuar ai i benzinës dhe gazit

Zbritet çmimi i naftës në Kosovë, mbetet i pandryshuar ai i benzinës dhe gazit

Financa
Çmimi i derivateve për 24 orë, benzina lirohet 1 cent

Çmimi i derivateve për 24 orë, benzina lirohet 1 cent

Të Tjera
MINT publikon çmimoren e re për naftën, benzinën dhe gazin

MINT publikon çmimoren e re për naftën, benzinën dhe gazin

Të Tjera
Çmimet e derivateve, lirohet nafta dhe benzina

Çmimet e derivateve, lirohet nafta dhe benzina

Të Tjera
Çmimet e derivateve, lirohet për një cent nafta dhe benzina

Çmimet e derivateve, lirohet për një cent nafta dhe benzina

Të Tjera
Ministria e Tregtisë publikon çmimoren e re për naftën, benzinën dhe gazin

Ministria e Tregtisë publikon çmimoren e re për naftën, benzinën dhe gazin

Energjetika
Publikohen çmimet e derivateve, benzina lirohet për 1 cent

Publikohen çmimet e derivateve, benzina lirohet për 1 cent

Të Tjera
MINT publikon çmimet e derivateve, benzina 1 cent më lirë, nafta më shtrenjtë

MINT publikon çmimet e derivateve, benzina 1 cent më lirë, nafta më shtrenjtë

Të Tjera
MINT publikon çmimin tavan për shitjen e derivateve, nafta dhe benzina shtrenjtohen për 1 cent

MINT publikon çmimin tavan për shitjen e derivateve, nafta dhe benzina shtrenjtohen për 1 cent

Të Tjera
Çmimi i gazit mbetet i njëjtë, nafta dhe benzina lirohet me nga 2 cent

Çmimi i gazit mbetet i njëjtë, nafta dhe benzina lirohet me nga 2 cent

Financa
Ministria e Tregtisë publikon çmimoren e re për naftën, benzinën dhe gazin – këto janë vlerat për ditën e martë

Ministria e Tregtisë publikon çmimoren e re për naftën, benzinën dhe gazin – këto janë vlerat për ditën e martë

Financa
Publikohen çmimet e derivateve – nafta 1 cent më lirë, benzina 1 cent më shtrenjtë 

Publikohen çmimet e derivateve – nafta 1 cent më lirë, benzina 1 cent më shtrenjtë 

Të Tjera
Publikohen çmimet e derivateve, nafta 2 cent më lirë

Publikohen çmimet e derivateve, nafta 2 cent më lirë

Ekonomi
Ministria e Tregtisë publikon çmimoren e re për derivate, këto janë vlerat për ditën e martë

Ministria e Tregtisë publikon çmimoren e re për derivate, këto janë vlerat për ditën e martë

Financa
Naftëtarët mblidhen të martën, diskutojnë për udhëzimin e Qeverisën për çmimet e naftës

Naftëtarët mblidhen të martën, diskutojnë për udhëzimin e Qeverisën për çmimet e naftës

Të Tjera
Qeveria merr vendim që të përcaktohet çmimi maksimal i lejuar i derivateve

Qeveria merr vendim që të përcaktohet çmimi maksimal i lejuar i derivateve

Energjetika