LAJMI I FUNDIT:

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë

780 Artikuj

Gashi: Dhoma e mbrojtur ose e shurdhër në Kuvend është gati

Gashi: Dhoma e mbrojtur ose e shurdhër në Kuvend është gati

Politikë
Gjashtë deputetë nga përbërja e re parlamentare nuk kanë dorëzuar deklaratë për gjendjen e tyre pronësore në KSHPK

Gjashtë deputetë nga përbërja e re parlamentare nuk kanë dorëzuar deklaratë për gjendjen e tyre pronësore në KSHPK

Politikë
Punë më e shpejtë dhe më racionale e Ministrisë së Energjetikës, miratohen dhjetë propozim-ligje në Kuvend

Punë më e shpejtë dhe më racionale e Ministrisë së Energjetikës, miratohen dhjetë propozim-ligje në Kuvend

Maqedonia e Veriut
U miratuan kërkesat për apanazh të Mariçiqit, Shaqirit dhe Bajramit

U miratuan kërkesat për apanazh të Mariçiqit, Shaqirit dhe Bajramit

Maqedonia e Veriut
Janë miratuar ndryshimet në Ligjin për energjetikë në Maqedoninë e Veriut

Janë miratuar ndryshimet në Ligjin për energjetikë në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Sot verifikohet mandati i deputetëve të rinj në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Sot verifikohet mandati i deputetëve të rinj në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Politikë
Mimoza Musa: Balancuesi i ka nëpërkëmbur shqiptarët

Mimoza Musa: Balancuesi i ka nëpërkëmbur shqiptarët

Politikë
Kuvendi i RMV-së cakton seancën për formimin e qeverisë

Kuvendi i RMV-së cakton seancën për formimin e qeverisë

Politikë
Ndryshimet e Ligjit për vetëqeverisje lokale, shumica e re në kërkim të 80 votave

Ndryshimet e Ligjit për vetëqeverisje lokale, shumica e re në kërkim të 80 votave

Politikë
Kuvendi i RMV-së me tre nënkryetarë të rinj, Bendevska nuk u betua me emrin kushtetues

Kuvendi i RMV-së me tre nënkryetarë të rinj, Bendevska nuk u betua me emrin kushtetues

Politikë
Gjithsej 36 ish-deputetë do të marrin apanazh në 12 muajt e ardhshëm

Gjithsej 36 ish-deputetë do të marrin apanazh në 12 muajt e ardhshëm

Maqedonia e Veriut
Mickoski propozimin për kabinetin e ri qeveritar do ta dorëzojë më 17 qershor

Mickoski propozimin për kabinetin e ri qeveritar do ta dorëzojë më 17 qershor

Maqedonia e Veriut
Verifikohet mandati i Imërlie Saliu-Fetait, bëhet deputetja e parë me mbulesë në Maqedoninë e Veriut

Verifikohet mandati i Imërlie Saliu-Fetait, bëhet deputetja e parë me mbulesë në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Kuvendi miratoi nevojën për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive

Kuvendi miratoi nevojën për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive

Maqedonia e Veriut
Ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive sot në Kuvendin e RMV-së

Ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive sot në Kuvendin e RMV-së

Politikë
Apanazh për 29 deputetët e përbërjes së kaluar të Kuvendit të Maqedonisë

Apanazh për 29 deputetët e përbërjes së kaluar të Kuvendit të Maqedonisë

Politikë
Kuvendi i RMV-së formon komisionet për organizimin e organeve shtetërore

Kuvendi i RMV-së formon komisionet për organizimin e organeve shtetërore

Politikë
U miratohet kërkesa për apanazh 29 deputetëve të përbërjes së kaluar

U miratohet kërkesa për apanazh 29 deputetëve të përbërjes së kaluar

Maqedonia e Veriut
U mbajt koordinimi i parë në Kuvend, deri në fund të javës do të verifikohet mandati i dy deputetëve

U mbajt koordinimi i parë në Kuvend, deri në fund të javës do të verifikohet mandati i dy deputetëve

Politikë
Avaja: Për herë të parë nuk ka deputet rom në Kuvendin e RMV-së

Avaja: Për herë të parë nuk ka deputet rom në Kuvendin e RMV-së

Politikë
Gashi për seancën e parë plenare në Kuvend: Qeveria e re të fillojë me një organizim të ri të shtetit, organizim të resorëve ministrorë

Gashi për seancën e parë plenare në Kuvend: Qeveria e re të fillojë me një organizim të ri të shtetit, organizim të resorëve ministrorë

Maqedonia e Veriut
57 ish deputetë në RMV mund të kërkojnë të vazhdojnë të marrin rrogë deri në një vit

57 ish deputetë në RMV mund të kërkojnë të vazhdojnë të marrin rrogë deri në një vit

Maqedonia e Veriut
Deputetja e LSDM-së dorëzon ankesë kundër Afrim Gashit: Betimin e lexoi fillimisht në gjuhën shqipe

Deputetja e LSDM-së dorëzon ankesë kundër Afrim Gashit: Betimin e lexoi fillimisht në gjuhën shqipe

Politikë
Blerim Bexheti nuk do të jetë kryetar i Komunës së Sarajit: Prej sot vazhdon rrugëtimi im si deputet

Blerim Bexheti nuk do të jetë kryetar i Komunës së Sarajit: Prej sot vazhdon rrugëtimi im si deputet

Politikë


mob5