LAJMI I FUNDIT:

Dëmet nga Breshëri

12 Artikuj

Rrufeja godet minaren e xhamisë në Sharban të Prishtinës

Rrufeja godet minaren e xhamisë në Sharban të Prishtinës

Kosovë
Breshëri i pazakontë shkakton dëme të mëdha në Korçë

Breshëri i pazakontë shkakton dëme të mëdha në Korçë

Shqipëri
Vizitohen fermerët llapjanë që pësuan dëme nga breshëri

Vizitohen fermerët llapjanë që pësuan dëme nga breshëri

Bujqësi
Breshëri dhe stuhia shkaktuan dëme të mëdha në Podujevë dhe Gjilan

Breshëri dhe stuhia shkaktuan dëme të mëdha në Podujevë dhe Gjilan

Meridiana Statovci
Breshër i madh në Leskovik, dëmtohen të mbjellat

Breshër i madh në Leskovik, dëmtohen të mbjellat

Shqipëri
Ministria e Bujqësisë premton se do t’i mbështes fermerët e prekur nga dëmet e breshrit

Ministria e Bujqësisë premton se do t’i mbështes fermerët e prekur nga dëmet e breshrit

Bujqësi
Latifi: Breshëri e shiu dëmtoi kulturat bujqësore në Rahovec

Latifi: Breshëri e shiu dëmtoi kulturat bujqësore në Rahovec

Kosovë
Mot i ligë me breshër kaploi një pjesë të Prespës

Mot i ligë me breshër kaploi një pjesë të Prespës

Rexhep Azizi
Gjysmë milioni euro dëme nga shiu e nga breshëri

Gjysmë milioni euro dëme nga shiu e nga breshëri

Të Tjera
Qeveria do t’i kompensojë fermerët për dëmet e shkaktuara nga breshri

Qeveria do t’i kompensojë fermerët për dëmet e shkaktuara nga breshri

Bujqësi
Të reshurat e shiut dëmtojnë kulturat bujqësore në Drenas

Të reshurat e shiut dëmtojnë kulturat bujqësore në Drenas

Bujqësi
Dëmet e shkaktuara nga breshëri në bujqësi në Rahovec mbi 1.1 milion euro

Dëmet e shkaktuara nga breshëri në bujqësi në Rahovec mbi 1.1 milion euro

Bujqësi