LAJMI I FUNDIT:

Dardan Abazi

16 Artikuj

Përgatitjet për dimër në Kosovë, ekspertët thonë se masat e Qeverisë janë të dobishme por të pamjaftueshme

Përgatitjet për dimër në Kosovë, ekspertët thonë se masat e Qeverisë janë të dobishme por të pamjaftueshme

Energjetika
Kush është përgjegjës për sigurimin e energjisë elektrike gjatë krizës?

Kush është përgjegjës për sigurimin e energjisë elektrike gjatë krizës?

Energjetika
​INDEP: Masat e Ringjalljes Ekonomike u zbatuan relativisht mirë

​INDEP: Masat e Ringjalljes Ekonomike u zbatuan relativisht mirë

Financa
Tarifa të reja të rrymës në shkurt

Tarifa të reja të rrymës në shkurt

Energjetika
Kosova në terr

Kosova në terr

Energjetika
Kriza me energji elektrike: Si erdhi Kosova në këtë gjendje?

Kriza me energji elektrike: Si erdhi Kosova në këtë gjendje?

Energjetika
Ndahen mbi 6 milionë euro shtesë për rrymën në veri deri në fund të vitit

Ndahen mbi 6 milionë euro shtesë për rrymën në veri deri në fund të vitit

Energjetika
Ministria e Tregtisë: Prej shtatorit kemi pranuar vetëm 4 ankesa për rritje të çmimeve

Ministria e Tregtisë: Prej shtatorit kemi pranuar vetëm 4 ankesa për rritje të çmimeve

Financa
Kriza energjetike prek ekonominë, shoqëria civile fton Qeverinë për masa përballuese

Kriza energjetike prek ekonominë, shoqëria civile fton Qeverinë për masa përballuese

Energjetika
Kosova ende në dilemë për kyçjen në gazsjellësin TAP

Kosova ende në dilemë për kyçjen në gazsjellësin TAP

Energjetika
Serbia ndërpret transmetimin e energjisë për Kosovën

Serbia ndërpret transmetimin e energjisë për Kosovën

Energjetika
Qytetarët dhe shoqëria civile: Jo gjithmonë i sigurojmë të dhënat dhe dokumentet e duhura nga institucionet e Kosovës

Qytetarët dhe shoqëria civile: Jo gjithmonë i sigurojmë të dhënat dhe dokumentet e duhura nga institucionet e Kosovës

Albert Spahiu
Kush e largoi Contour Global nga Kosova, politika apo thëngjilli?

Kush e largoi Contour Global nga Kosova, politika apo thëngjilli?

Energjetika
KOSID: Ish-menaxheri i KEDS-it nuk duhet të jetë në bordin e ZRRE-së

KOSID: Ish-menaxheri i KEDS-it nuk duhet të jetë në bordin e ZRRE-së

Energjetika
Dështimi i diplomacisë kosovare, veç dy njohje në vitin 2017

Dështimi i diplomacisë kosovare, veç dy njohje në vitin 2017

Kosovë
Tarifat e reja shtrenjtojnë energjinë elektrike

Tarifat e reja shtrenjtojnë energjinë elektrike

Energjetika