LAJMI I FUNDIT:

Daniel Serwer

170 Artikuj

Serwer: Serbia ta marrë përgjegjësinë nëse ka dëshmi se Dikoviq ka kryer krime

Serwer: Serbia ta marrë përgjegjësinë nëse ka dëshmi se Dikoviq ka kryer krime

Drejtësi
Serwer: Formimi i Ushtrisë së Kosovës, e vetmja deklaratë e qartë nga Washingtoni

Serwer: Formimi i Ushtrisë së Kosovës, e vetmja deklaratë e qartë nga Washingtoni

Politikë
Serwer: Kjo është koha për ushtrinë e Kosovës

Serwer: Kjo është koha për ushtrinë e Kosovës

Politikë
Serwer: Ata që nuk e duan shtetësinë e Kosovës, janë kundër dialogut

Serwer: Ata që nuk e duan shtetësinë e Kosovës, janë kundër dialogut

Politikë
‘Vetëvendosja’ duhet të transformohet nga lëvizja në parti politike

‘Vetëvendosja’ duhet të transformohet nga lëvizja në parti politike

Politikë
Serwer: Kosova nuk është më prioritet në agjendën amerikane

Serwer: Kosova nuk është më prioritet në agjendën amerikane

Politikë
Serwer: Trump mund të këshillohet për ndarjen e Kosovës

Serwer: Trump mund të këshillohet për ndarjen e Kosovës

Kosovë
Gecaj: Serwer i ka lexuar intervistat e mija kur ka folur për Vetëvendosjen (Video)

Gecaj: Serwer i ka lexuar intervistat e mija kur ka folur për Vetëvendosjen (Video)

Politikë
“Është qesharake” që Kosova të shtyhet për kufi

“Është qesharake” që Kosova të shtyhet për kufi

Politikë
Serwer: Serbët dhe Vetëvendosje ia shkaktojnë problemet më të mëdha Kosovës!

Serwer: Serbët dhe Vetëvendosje ia shkaktojnë problemet më të mëdha Kosovës!

Politikë
Ekspertët ndërkombëtarë: Kosova, peng i interesave të ngushta

Ekspertët ndërkombëtarë: Kosova, peng i interesave të ngushta

Kosovë
Serwer: Maqedonia është në buzë të greminës

Serwer: Maqedonia është në buzë të greminës

Emir Hamzai
Serwer: Serbia ta pranojë Kosovën, nëse do anëtarësim në BE

Serwer: Serbia ta pranojë Kosovën, nëse do anëtarësim në BE

Politikë
Serwer: Demarkacioni mund ta destabilizojë Kosovën

Serwer: Demarkacioni mund ta destabilizojë Kosovën

Kosovë
Mustafa: Qeveria e fokusuar në avancimin e shtetësisë dhe subjektivitetit ndërkombëtar

Mustafa: Qeveria e fokusuar në avancimin e shtetësisë dhe subjektivitetit ndërkombëtar

Politikë
“Kosovës i duhet ushtria për mbrojtjen e territorit e sovranitetit” (Video)

“Kosovës i duhet ushtria për mbrojtjen e territorit e sovranitetit” (Video)

Siguri
Hoxhaj: Britania partner global i Kosovës

Hoxhaj: Britania partner global i Kosovës

Kosovë
Serwer: Brexit i hap rrugën ndikimit politik rus në Ballkan

Serwer: Brexit i hap rrugën ndikimit politik rus në Ballkan

Lirim Shabani
Daniel Serwer: Zgjedhjet janë zgjidhja më e mirë për krizën politike në Maqedoni

Daniel Serwer: Zgjedhjet janë zgjidhja më e mirë për krizën politike në Maqedoni

Lirim Shabani
Serwer reagon ndaj gazetës amerikane: Kosovarët, myslimanët më pro-amerikanë në botë

Serwer reagon ndaj gazetës amerikane: Kosovarët, myslimanët më pro-amerikanë në botë

Politikë
Daniel Serwer: Opozita fajtore për krizën politike në Maqedoni!

Daniel Serwer: Opozita fajtore për krizën politike në Maqedoni!

Emir Hamzai
Serwer: Rajoni është i paqëndrueshëm, kjo ndjehet në Maqedoni dhe në BeH

Serwer: Rajoni është i paqëndrueshëm, kjo ndjehet në Maqedoni dhe në BeH

Venhar Ramadani
Serwer: Kosova nuk është problemi kryesor i Serbisë, por Bosnja

Serwer: Kosova nuk është problemi kryesor i Serbisë, por Bosnja

Kosovë
Serwer: Serbia nuk anëtarësohet në BE pa njohje të Kosovës

Serwer: Serbia nuk anëtarësohet në BE pa njohje të Kosovës

Politikë