LAJMI I FUNDIT:

Daniel Serwer

171 Artikuj

Serwer: Madeleine Albright do të përfshihet në dialogun Kosovë-Serbi

Serwer: Madeleine Albright do të përfshihet në dialogun Kosovë-Serbi

Kosovë
Serwer, mediave serbe: Po përdorni terme raciste ndaj shqiptarëve të Kosovës

Serwer, mediave serbe: Po përdorni terme raciste ndaj shqiptarëve të Kosovës

Kosovë
Angazhimi amerikan, i nevojshëm për zgjidhjen e problemeve të Ballkanit

Angazhimi amerikan, i nevojshëm për zgjidhjen e problemeve të Ballkanit

Kosovë
Serwer: SHBA-ja të angazhohet në dialogun Kosovë-Serbi

Serwer: SHBA-ja të angazhohet në dialogun Kosovë-Serbi

Kosovë
Serwer: Brukseli dhe Washingtoni duhet t’i thonë Bullgarisë ta ulë tensionin

Serwer: Brukseli dhe Washingtoni duhet t’i thonë Bullgarisë ta ulë tensionin

Maqedonia e Veriut
Pas deklaratës së Serwer, kërkohet të bëhet presion për gjykimin e krimeve të Serbisë në Kosovë

Pas deklaratës së Serwer, kërkohet të bëhet presion për gjykimin e krimeve të Serbisë në Kosovë

Kosovë
Serwer: Absurde, të akuzohet UÇK-ja e jo forcat serbe, që vranë shumë më tepër civilë sesa UÇK-ja

Serwer: Absurde, të akuzohet UÇK-ja e jo forcat serbe, që vranë shumë më tepër civilë sesa UÇK-ja

Kosovë
Marrëveshja e Uashingtonit lëkund strategjinë e “katër shtyllave” të diplomacisë serbe

Marrëveshja e Uashingtonit lëkund strategjinë e “katër shtyllave” të diplomacisë serbe

Kosovë
Ekspertët ndërkombëtarë skeptik për marrëveshjen e Uashingtonit

Ekspertët ndërkombëtarë skeptik për marrëveshjen e Uashingtonit

Kosovë
Serwer: Në takimin e Uashingtonit mund të arrihen marrëveshje rreth Trepçës dhe Ujmanit

Serwer: Në takimin e Uashingtonit mund të arrihen marrëveshje rreth Trepçës dhe Ujmanit

Kosovë
Serwer: Thaçi duhet të japë dorëheqje nëse i vërtetohet aktakuza

Serwer: Thaçi duhet të japë dorëheqje nëse i vërtetohet aktakuza

Kosovë
Analistët amerikanë: Ecuria e bisedimeve Kosovë-Serbi në pikëpyetje

Analistët amerikanë: Ecuria e bisedimeve Kosovë-Serbi në pikëpyetje

Kosovë
Aktakuza ndaj Thaçit dhe Veselit, Serwer: Kosova është në telashe

Aktakuza ndaj Thaçit dhe Veselit, Serwer: Kosova është në telashe

Kosovë
Analistët amerikanë flasin për takimin Kosovë-Serbi në Uashington

Analistët amerikanë flasin për takimin Kosovë-Serbi në Uashington

Kosovë
Serwer: Biden mbështetës më i fuqishëm sesa Trump i sovranitetit dhe integritetit të Kosovës

Serwer: Biden mbështetës më i fuqishëm sesa Trump i sovranitetit dhe integritetit të Kosovës

Kosovë
Serwer: Çështjet historike nuk do të përmirësojnë jetën e qytetarëve të Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut

Serwer: Çështjet historike nuk do të përmirësojnë jetën e qytetarëve të Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut

Politikë
Serwer: Kishte plan për shkëmbimin e territoreve Kosovë-Serbi, por ai nuk mund të kalojë

Serwer: Kishte plan për shkëmbimin e territoreve Kosovë-Serbi, por ai nuk mund të kalojë

Kosovë
Analistët amerikanë: Kosova dhe Shtetet e Bashkuara kanë marrëdhënie të posaçme

Analistët amerikanë: Kosova dhe Shtetet e Bashkuara kanë marrëdhënie të posaçme

Kosovë
Thaçi i reagon Byrnesit: S’ka marrëveshje me Serbinë për territore, është lajm i rremë

Thaçi i reagon Byrnesit: S’ka marrëveshje me Serbinë për territore, është lajm i rremë

Kosovë
Serwer: Në 12 vjet të ekzistimit të tyre, pak shtete kanë bërë më shumë se Kosova

Serwer: Në 12 vjet të ekzistimit të tyre, pak shtete kanë bërë më shumë se Kosova

Kosovë
Serwer: S’ka vazhdim të dialogut para zgjedhjeve në Serbi

Serwer: S’ka vazhdim të dialogut para zgjedhjeve në Serbi

Kosovë
Serwer: Gjuha nuk mund të jetë kusht për fillimin e negociata për anëtarësim në BE

Serwer: Gjuha nuk mund të jetë kusht për fillimin e negociata për anëtarësim në BE

Maqedonia e Veriut
Serwer: Pres që Vuçiq të mos ndërhyjë në procesin që po zhvillohet për vrasjen e Ivanoviqit

Serwer: Pres që Vuçiq të mos ndërhyjë në procesin që po zhvillohet për vrasjen e Ivanoviqit

Kosovë
Serwer: Mos liberalizimi i vizave për Kosovën, më keq se mos hapja e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Serwer: Mos liberalizimi i vizave për Kosovën, më keq se mos hapja e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Kosovë