LAJMI I FUNDIT:

Cybertruck

41 Artikuj

Elon Musk shëtit Netanyahun me Cybertruck

Elon Musk shëtit Netanyahun me Cybertruck

Auto Lajme
Cybertruck shihet duke u mbushur në një nga pikat karikuese në Kaliforni

Cybertruck shihet duke u mbushur në një nga pikat karikuese në Kaliforni

Auto Lajme
Mbulesa e gomës së Cybertruck shkëputet dhe fluturon në ajër përgjatë një autostrade të ngarkuar

Mbulesa e gomës së Cybertruck shkëputet dhe fluturon në ajër përgjatë një autostrade të ngarkuar

Auto Lajme
Elon Musk prapa timonit të Cybertruck, publikon imazhin nga fabrika e Tesla-s në Teksas

Elon Musk prapa timonit të Cybertruck, publikon imazhin nga fabrika e Tesla-s në Teksas

Auto Lajme
Dërgesat për Cybertruck-un e Tesla-s si duket do të nisin së shpejti, një numër i tyre u dërgua në fabrikën e Kalifornisë sipas imazheve në internet

Dërgesat për Cybertruck-un e Tesla-s si duket do të nisin së shpejti, një numër i tyre u dërgua në fabrikën e Kalifornisë sipas imazheve në internet

Auto Lajme
Një numër i njësive të Cybertruck shihet në Gigafabrikën e Tesla në Teksas

Një numër i njësive të Cybertruck shihet në Gigafabrikën e Tesla në Teksas

EVs
Tesla publikon një video duke testuar ulëset përmes një roboti

Tesla publikon një video duke testuar ulëset përmes një roboti

Auto Lajme
Tesla prodhon Cybertruckun e parë

Tesla prodhon Cybertruckun e parë

Auto Lajme
Cybertruck në terrenet e testimit dimëror, bën ‘drift’ në akull

Cybertruck në terrenet e testimit dimëror, bën ‘drift’ në akull

Auto Lajme
Një prototip i ri i Cybertruck u pa në rrugët e Austin dhe prapa timonit qëndronte Elon Musk

Një prototip i ri i Cybertruck u pa në rrugët e Austin dhe prapa timonit qëndronte Elon Musk

Auto Lajme
Imazhet e reja të prototipit Cybertruck Tesla tregojnë një detaj tjetër

Imazhet e reja të prototipit Cybertruck Tesla tregojnë një detaj tjetër

Auto Lajme
Pamje të shumta të prototipeve Cybertruck u publikuan në internet

Pamje të shumta të prototipeve Cybertruck u publikuan në internet

Auto Lajme
Një prototip i Cybertruck është parë në Zelandë të Re, me gjasë për testimin e fundit dimëror

Një prototip i Cybertruck është parë në Zelandë të Re, me gjasë për testimin e fundit dimëror

Auto Lajme
Një prototip i Cybertruck u pa së fundmi me kamuflazh fabrike

Një prototip i Cybertruck u pa së fundmi me kamuflazh fabrike

Auto Lajme
Një video e ndarë në rrjet tregon si kurrë më parë modelin Cybertruck të Tesla-s

Një video e ndarë në rrjet tregon si kurrë më parë modelin Cybertruck të Tesla-s

Auto Lajme
Tesla synon të prodhojë 375 mijë Cybertruck në vit

Tesla synon të prodhojë 375 mijë Cybertruck në vit

Auto Lajme
Imazhi i ri i një prototipi Tesla Cybertruck na sjell atë që nuk e kemi parë më herët të kamionçinës së shumëpritur

Imazhi i ri i një prototipi Tesla Cybertruck na sjell atë që nuk e kemi parë më herët të kamionçinës së shumëpritur

Auto Lajme
Videot tregojnë prototipin më të fundit të Tesla Cybertruck që duket më i rafinuar dhe pothuajse gati për të hyrë në prodhim

Videot tregojnë prototipin më të fundit të Tesla Cybertruck që duket më i rafinuar dhe pothuajse gati për të hyrë në prodhim

Auto Lajme
Një prototip i Cybertruck u pa i mbërthyer në një fushë në Teksas

Një prototip i Cybertruck u pa i mbërthyer në një fushë në Teksas

Auto Lajme
Tesla me furnizues nga Koreja e Jugut për pjesët e Cybertruck

Tesla me furnizues nga Koreja e Jugut për pjesët e Cybertruck

Auto Lajme
Prototipi i Cybertruck u pa së fundmi duke u testuar në Fremont

Prototipi i Cybertruck u pa së fundmi duke u testuar në Fremont

Auto Lajme
Videoja e re tregon në veprim fshirësen masive të xhamit në prototipin Cybertruck

Videoja e re tregon në veprim fshirësen masive të xhamit në prototipin Cybertruck

Auto Lajme
Prototipi Cybertruck shihet duke u testuar në fabrikën e Tesla-s në Fremont

Prototipi Cybertruck shihet duke u testuar në fabrikën e Tesla-s në Fremont

Auto Lajme
Testi i përplasjes së Tesla Cybertruck përfundoi me diçka të papritur

Testi i përplasjes së Tesla Cybertruck përfundoi me diçka të papritur

Auto Lajme