LAJMI I FUNDIT:

Çorbë

17 Artikuj

Receta për çorbën e famshme të Hipokratit që “ngjall të vdekurit”

Receta për çorbën e famshme të Hipokratit që “ngjall të vdekurit”

Kuzhina
Çorbë kafeneje nga mishi i viçit: Do t’i lërë të gjitha në hije të cilat deri tani i keni provuar!

Çorbë kafeneje nga mishi i viçit: Do t’i lërë të gjitha në hije të cilat deri tani i keni provuar!

Oreksndjellëse
Çorbë franceze nga kungulli dhe xhenxhefili

Çorbë franceze nga kungulli dhe xhenxhefili

Kuzhina e huaj
Gjellë e shijshme me mish pule

Gjellë e shijshme me mish pule

Oreksndjellëse
Çorbë me mish viçi: Për forcim të imunitetit të fëmijës

Çorbë me mish viçi: Për forcim të imunitetit të fëmijës

Për fëmijë
Si përgatitet tahini: Receta për çorbën e shijshme dhe të shëndetshme me makarona

Si përgatitet tahini: Receta për çorbën e shijshme dhe të shëndetshme me makarona

Supa
Çorbë proteinike: E gatshme për gjysmë ore, e mrekullueshme nëse mbani dietë!

Çorbë proteinike: E gatshme për gjysmë ore, e mrekullueshme nëse mbani dietë!

Oreksndjellëse
Paragjellë ideale verore: Çorba më e shpejtë dhe më e shijshme me toptha!

Paragjellë ideale verore: Çorba më e shpejtë dhe më e shijshme me toptha!

Antipasta
Çorbë me presh: Gjellë e bollshme e hollë dhe e shijshme

Çorbë me presh: Gjellë e bollshme e hollë dhe e shijshme

Supa
Paragjellë e mrekullueshme për vjeshtë: Çorbë nga kungulli

Paragjellë e mrekullueshme për vjeshtë: Çorbë nga kungulli

Në çdo kohë
Çorba nga hithrat e reja: Gjellë jashtëzakonisht e shëndetshme dhe e shijshme!

Çorba nga hithrat e reja: Gjellë jashtëzakonisht e shëndetshme dhe e shijshme!

Supa
Recetë për çorbën, e cila, thonë, shëron madje edhe kancerin

Recetë për çorbën, e cila, thonë, shëron madje edhe kancerin

Pjata speciale
Çorbë me bullgur dhe jogurt

Çorbë me bullgur dhe jogurt

Oreksndjellëse
Krem-çorba nga domatet

Krem-çorba nga domatet

Antipasta
Çorba shtëpiake nga mishi i pulës sipas recetës së gjysheve tona

Çorba shtëpiake nga mishi i pulës sipas recetës së gjysheve tona

Kuzhina tradicionale
Fasule në mënyrën turke: Çorbë e ushqyeshme për ditë të ftohta!

Fasule në mënyrën turke: Çorbë e ushqyeshme për ditë të ftohta!

Kuzhina e huaj
E ushqyeshme dhe e shijshme: Çorbë nga kungulli

E ushqyeshme dhe e shijshme: Çorbë nga kungulli

Oreksndjellëse