LAJMI I FUNDIT:

Colin Firth

12 Artikuj

Shenja e horoskopit, në të cilën kanë lindur një numër i madh personalitetesh të njohura

Shenja e horoskopit, në të cilën kanë lindur një numër i madh personalitetesh të njohura

Astrologji
Lista me 23 yjet e famshme që refuzojnë të krijojnë profile në rrjetet sociale

Lista me 23 yjet e famshme që refuzojnë të krijojnë profile në rrjetet sociale

Yjet
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1960: Prishja e BRSS-së me “802 milionë shqiptarë”!

Viti 1960: Prishja e BRSS-së me “802 milionë shqiptarë”!

Agron Shala
Pesëmbëdhjetë të famshmit që ndoshta nuk i keni parë kurrë kur ishin të rinj

Pesëmbëdhjetë të famshmit që ndoshta nuk i keni parë kurrë kur ishin të rinj

Yjet
Njëzet klonet e yjeve të famshëm, që të gjithë i ngatërrojnë me personazhin që ata ngjasojnë

Njëzet klonet e yjeve të famshëm, që të gjithë i ngatërrojnë me personazhin që ata ngjasojnë

Yjet
Shtatëmbëdhjetë aktorët që me mjeshtëri i sollën subjektet e tyre të famshme në jetë

Shtatëmbëdhjetë aktorët që me mjeshtëri i sollën subjektet e tyre të famshme në jetë

TV / Film
Gjashtëmbëdhjetë aktorët e vjetër tashmë, por që në rininë e tyre kanë qenë shumë të bukur dhe tërheqës (Foto)

Gjashtëmbëdhjetë aktorët e vjetër tashmë, por që në rininë e tyre kanë qenë shumë të bukur dhe tërheqës (Foto)

Yjet
Colin Firth, ylli i filmit ‘Mamma Mia’ merr nënshtetësi italiane (Foto)

Colin Firth, ylli i filmit ‘Mamma Mia’ merr nënshtetësi italiane (Foto)

Po Flitet
Çiftet më të suksesshme të ekranit (Foto)

Çiftet më të suksesshme të ekranit (Foto)

TV / Film
Pesë filmat muzikorë për disponim të mirë (Video)

Pesë filmat muzikorë për disponim të mirë (Video)

TV / Film
Vjen sfida e radhës për Bridget Jones (Video)

Vjen sfida e radhës për Bridget Jones (Video)

TV / Film