LAJMI I FUNDIT:

Çmimi Nobel për Letërsi

134 Artikuj

Vdesë nobelisti V.S. Naipaul

Vdesë nobelisti V.S. Naipaul

Cult+
Një Nobel alternativ për Letërsinë

Një Nobel alternativ për Letërsinë

Cult+
Pesë fakte për Nobelin e Letërsisë

Pesë fakte për Nobelin e Letërsisë

Fakte
Nobel për Letërsi nuk do të këtë vit

Nobel për Letërsi nuk do të këtë vit

Cult+
Sara Stridsberg  largohet nga Bordi i Nobelit për Letërsi

Sara Stridsberg largohet nga Bordi i Nobelit për Letërsi

Cult+
Herta Muller, viktimë e kotësive rumune

Herta Muller, viktimë e kotësive rumune

Cult+
Seksi dhe krimi rrezikojnë çmimin Nobel për Letërsi

Seksi dhe krimi rrezikojnë çmimin Nobel për Letërsi

Fjala+
Ndërhyrje mbretërore në konfliktin mes anëtarëve të Nobelit të Letërsisë?

Ndërhyrje mbretërore në konfliktin mes anëtarëve të Nobelit të Letërsisë?

Cult+
Nobelistja, serbëve në Beograd: Serbia ndërtoi varreza në vend të qyteteve, është dashur të mundet me bomba e jo fjalë! (Video)

Nobelistja, serbëve në Beograd: Serbia ndërtoi varreza në vend të qyteteve, është dashur të mundet me bomba e jo fjalë! (Video)

Politikë
AFP: Kadare mund të marrë Nobelin në letërsi sivjet

AFP: Kadare mund të marrë Nobelin në letërsi sivjet

Libri
Konfirmohet mospjesëmarrja e Bob Dylanit në ceremoninë e ndarjes së çmimeve Nobel

Konfirmohet mospjesëmarrja e Bob Dylanit në ceremoninë e ndarjes së çmimeve Nobel

Yjet
Perlat e Bob Dylan që ia siguruan atij çmimin Nobel për letërsi (Video)

Perlat e Bob Dylan që ia siguruan atij çmimin Nobel për letërsi (Video)

Muzikë
Bob Dylan, 35 fakte për legjendën e muzikës rock që fitoi Çmimin Nobel për Letërsi

Bob Dylan, 35 fakte për legjendën e muzikës rock që fitoi Çmimin Nobel për Letërsi

Nga Bota
Bob Dylan është fituesi i Çmimit Nobel për Letërsi

Bob Dylan është fituesi i Çmimit Nobel për Letërsi

Nga Bota