LAJMI I FUNDIT:

Çmimi i naftës

159 Artikuj

Bie çmimi i naftës në bursat amerikane

Bie çmimi i naftës në bursat amerikane

Botë
Ndryshojnë çmimet e karburanteve në Shqipëri, ulet sërish nafta

Ndryshojnë çmimet e karburanteve në Shqipëri, ulet sërish nafta

Shqipëri
Gjykata Kushtetuese pranon pjesërisht kërkesën për shfuqizimin e bordit për vendosjen e çmimit të karburanteve në Shqipëri

Gjykata Kushtetuese pranon pjesërisht kërkesën për shfuqizimin e bordit për vendosjen e çmimit të karburanteve në Shqipëri

Shqipëri
Ulet ndjeshëm inflacioni në Shqipëri, INSTAT: Ndikim të fortë pati ulja e çmimit të naftës

Ulet ndjeshëm inflacioni në Shqipëri, INSTAT: Ndikim të fortë pati ulja e çmimit të naftës

Shqipëri
Bie çmimi i naftës në Shqipëri

Bie çmimi i naftës në Shqipëri

Shqipëri
Shqipëria me çmimin më të lartë të naftës në botë

Shqipëria me çmimin më të lartë të naftës në botë

Shqipëri
Bie sërish çmimi i naftës në Shqipëri

Bie sërish çmimi i naftës në Shqipëri

Shqipëri
Bie sërish çmimi i naftës në Shqipëri

Bie sërish çmimi i naftës në Shqipëri

Shqipëri
Përcaktimi i çmimeve të karburanteve në Shqipëri, Autoriteti i Konkurrencës: Mund të kenë efekte negative

Përcaktimi i çmimeve të karburanteve në Shqipëri, Autoriteti i Konkurrencës: Mund të kenë efekte negative

Shqipëri
Rritet çmimi naftës dhe benzinës në Shqipëri

Rritet çmimi naftës dhe benzinës në Shqipëri

Shqipëri
Ulet çmimi i naftës dhe benzinës në Shqipëri

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës në Shqipëri

Shqipëri
Ulet çmimi i naftës në Shqipëri, bie për herë të parë nën 200 lekë [1.70 euro] për litër që nga fillimi i luftës

Ulet çmimi i naftës në Shqipëri, bie për herë të parë nën 200 lekë [1.70 euro] për litër që nga fillimi i luftës

Shqipëri
Rritet çmimi i naftës dhe benzinës në Shqipëri

Rritet çmimi i naftës dhe benzinës në Shqipëri

Shqipëri
Çmimet e naftës në botë në nivelin më të ulët që nga dhjetori i 2021-së

Çmimet e naftës në botë në nivelin më të ulët që nga dhjetori i 2021-së

Botë
Shqiptarët kanë paguar 185 milionë euro më shumë për të blerë 9 për qind më pak karburant

Shqiptarët kanë paguar 185 milionë euro më shumë për të blerë 9 për qind më pak karburant

Shqipëri
Ulen çmimet e karburanteve në Shqipëri

Ulen çmimet e karburanteve në Shqipëri

Shqipëri
Çmimet e larta të naftës frenojnë konsumin në Shqipëri, importet bien me 9.2 për qind

Çmimet e larta të naftës frenojnë konsumin në Shqipëri, importet bien me 9.2 për qind

Shqipëri
Ndryshojnë sërish çmimet e karburanteve në Shqipëri, ulet nafta dhe shtrenjtohet benzina

Ndryshojnë sërish çmimet e karburanteve në Shqipëri, ulet nafta dhe shtrenjtohet benzina

Shqipëri
Ulet çmimi i naftës dhe benzinës në Shqipëri

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës në Shqipëri

Shqipëri
Çmimi i naftës në Shqipëri i pandryshuar që prej 12 tetorit, në bursa çmimi ka rënë me 15 për qind

Çmimi i naftës në Shqipëri i pandryshuar që prej 12 tetorit, në bursa çmimi ka rënë me 15 për qind

Shqipëri
Kërcen çmimi i naftës në Shqipëri, shkon në 245 lekë [2.07 euro] për litër

Kërcen çmimi i naftës në Shqipëri, shkon në 245 lekë [2.07 euro] për litër

Shqipëri
Publikohen çmimet e reja të karburanteve në Shqipëri

Publikohen çmimet e reja të karburanteve në Shqipëri

Shqipëri
Ulet çmimi i naftës, shtrenjtohet benzina – MINT publikon çmimoren e derivateve

Ulet çmimi i naftës, shtrenjtohet benzina – MINT publikon çmimoren e derivateve

Të Tjera
Ulet çmimet e naftës dhe benzinës në Shqipëri

Ulet çmimet e naftës dhe benzinës në Shqipëri

Shqipëri