LAJMI I FUNDIT:

çmimi i bukës

16 Artikuj

Munges punonjësish në furrat, në Berat paralajmërohet rritje e çmimit të bukës

Munges punonjësish në furrat, në Berat paralajmërohet rritje e çmimit të bukës

Shqipëri
Subvencionimi i rrymës nuk ul çmimin e bukës në Maqedoni

Subvencionimi i rrymës nuk ul çmimin e bukës në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
LSDM: Masat kundër krizës ulin çmimin e bukës dhe produkteve bazë

LSDM: Masat kundër krizës ulin çmimin e bukës dhe produkteve bazë

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, deri në vitin e ri çmimi i bukës do të ulet për 10%

Maqedoni, deri në vitin e ri çmimi i bukës do të ulet për 10%

Maqedonia e Veriut
Si janë ngritur çmimet e bukës në Evropë

Si janë ngritur çmimet e bukës në Evropë

Botë
Maqedonia e Veriut me bukën më të shtrenjtë në rajon

Maqedonia e Veriut me bukën më të shtrenjtë në rajon

Maqedonia e Veriut
Hajdari paralajmëron caktimin e marzhës së fitimit në produkte bazike

Hajdari paralajmëron caktimin e marzhës së fitimit në produkte bazike

Ekonomi
Çmimi i bukës në rritje

Çmimi i bukës në rritje

Financa
Rritja e çmimit të bukës, Kurti: Do të marrim masa

Rritja e çmimit të bukës, Kurti: Do të marrim masa

Ekonomi
Inspektorati i Tregut u jep 3 ditë afat furrtarëve të Gjilanit të arsyetojnë shtrenjtimin e bukës

Inspektorati i Tregut u jep 3 ditë afat furrtarëve të Gjilanit të arsyetojnë shtrenjtimin e bukës

Ekonomi
Shtrenjtohet buka, në Gjilan çmimi shkon në 60 centë

Shtrenjtohet buka, në Gjilan çmimi shkon në 60 centë

Kosovë
Qytetarët në Tiranë mbajnë radhën të furnizohen me miell, frikë nga përkeqësimi i konfliktit në Ukrainë

Qytetarët në Tiranë mbajnë radhën të furnizohen me miell, frikë nga përkeqësimi i konfliktit në Ukrainë

Shqipëri
A mund të shkaktojë shtrenjtim të bukës në Kosovë konflikti i mundshëm ruso-ukrainas, flasin ekonomistët

A mund të shkaktojë shtrenjtim të bukës në Kosovë konflikti i mundshëm ruso-ukrainas, flasin ekonomistët

Bujqësi
​Alarmante: Shtrenjtohet buka deri në 50 centë, qytetarët thonë se nuk po mund ta përballojnë

​Alarmante: Shtrenjtohet buka deri në 50 centë, qytetarët thonë se nuk po mund ta përballojnë

Biznes
Shtrenjtimi i bukës, i panevojshëm

Shtrenjtimi i bukës, i panevojshëm

Biznes
A do të shtrenjtohet buka pas masës prej 10 për qind ndaj mallrave serbe?

A do të shtrenjtohet buka pas masës prej 10 për qind ndaj mallrave serbe?

Ekonomi