LAJMI I FUNDIT:

Clint Eastwood

24 Artikuj

Kush është Noor Alfallah, me të cilën Al Pacino do të ketë fëmijë

Kush është Noor Alfallah, me të cilën Al Pacino do të ketë fëmijë

Po Flitet
Të famshmit që shërbyen në ushtri

Të famshmit që shërbyen në ushtri

Yjet
Viti 1971 – një vit i jashtëzakonshëm për filmin

Viti 1971 – një vit i jashtëzakonshëm për filmin

Filmi
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1930: Sot s’ka lajme, sot është ditë e mirë!

Viti 1930: Sot s’ka lajme, sot është ditë e mirë!

Agron Shala
Njëzetekatër fotografitë unike të të famshmëve para se ata të bëheshin të njohur

Njëzetekatër fotografitë unike të të famshmëve para se ata të bëheshin të njohur

Yjet
Njëzet fëmijët e të famshmëve që janë kopje e prindërve të tyre

Njëzet fëmijët e të famshmëve që janë kopje e prindërve të tyre

Yjet
Pesëmbëdhjetë të famshmit që fitojnë miliona, por makinat e tyre mund të jenë më të lira se sa tuajat

Pesëmbëdhjetë të famshmit që fitojnë miliona, por makinat e tyre mund të jenë më të lira se sa tuajat

Yjet
Nga Mark Wahlberg tek Eminem – të fshehtat e nëntë të famshmëve që mund t’jua ndryshojnë mendimin për ta

Nga Mark Wahlberg tek Eminem – të fshehtat e nëntë të famshmëve që mund t’jua ndryshojnë mendimin për ta

Po Flitet
Filmi më i madh që s’u bë kurrë

Filmi më i madh që s’u bë kurrë

Filmi
Clint Eastwood rikthehet si aktor në moshën 88-vjeçare me filmin “The Mule”

Clint Eastwood rikthehet si aktor në moshën 88-vjeçare me filmin “The Mule”

TV / Film
Njëzetekatër të famshmit që nuk kanë nevojë për grim për të portretizuar njëri-tjetrin

Njëzetekatër të famshmit që nuk kanë nevojë për grim për të portretizuar njëri-tjetrin

Yjet
E njohur për rolin e ‘M’ në filmat për James Bondin, Judi Dench do të nderohet me çmimin e karrierës

E njohur për rolin e ‘M’ në filmat për James Bondin, Judi Dench do të nderohet me çmimin e karrierës

Yjet
Libri rreth jetës së Clint Eastwoodit zbulon sekrete të Hollywoodit

Libri rreth jetës së Clint Eastwoodit zbulon sekrete të Hollywoodit

Yjet
Në moshë 88-vjeçare, Clint Eastwood i kthehet aktrimit

Në moshë 88-vjeçare, Clint Eastwood i kthehet aktrimit

TV / Film
Ndarja e çmimeve Oscar – disa të dhëna interesante

Ndarja e çmimeve Oscar – disa të dhëna interesante

TV / Film
Njëzet aktorët më të pasur të kohëve moderne (Foto)

Njëzet aktorët më të pasur të kohëve moderne (Foto)

TV / Film
Gjashtëmbëdhjetë aktorët e vjetër tashmë, por që në rininë e tyre kanë qenë shumë të bukur dhe tërheqës (Foto)

Gjashtëmbëdhjetë aktorët e vjetër tashmë, por që në rininë e tyre kanë qenë shumë të bukur dhe tërheqës (Foto)

Yjet
Dukja e yjeve të Hollywoodit kur ishin të rinj (Foto)

Dukja e yjeve të Hollywoodit kur ishin të rinj (Foto)

Yjet
Vajzat e 13 yjeve që e kanë trashëguar sharmin, por jo edhe talentin (Foto)

Vajzat e 13 yjeve që e kanë trashëguar sharmin, por jo edhe talentin (Foto)

Yjet
Vajza e Clint Eastwoodit ekspozohet e tëra në plazh (Foto)

Vajza e Clint Eastwoodit ekspozohet e tëra në plazh (Foto)

Yjet
Të dhëna interesante për ceremoninë Oscar

Të dhëna interesante për ceremoninë Oscar

TV / Film
Dhjetë yjet që përngjajnë në prindërit e tyre (Foto)

Dhjetë yjet që përngjajnë në prindërit e tyre (Foto)

Yjet
Ronaldo dhe Beckham në film me Justin Bieberin (Video)

Ronaldo dhe Beckham në film me Justin Bieberin (Video)

TV / Film