LAJMI I FUNDIT:

Cineplexx Kosovo

13 Artikuj

“Paw Patrol: The Mighty Movie” arrin në Cineplexx

“Paw Patrol: The Mighty Movie” arrin në Cineplexx

TV / Film
Biletat 2 euro, për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve në Cineplexx!

Biletat 2 euro, për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve në Cineplexx!

Cineplexx
Në Cineplexx jepet premiera e filmit “I fshehur” – çfarë “fshihet” pas historisë mistike dhe reale që trajtohet në dramën e frikshme shqiptare?

Në Cineplexx jepet premiera e filmit “I fshehur” – çfarë “fshihet” pas historisë mistike dhe reale që trajtohet në dramën e frikshme shqiptare?

Butrint Avdyli
Cineplexx në bashkëpunim me “Marakli t’kerreve” organizojnë Fast and Furious Meeting në Albi Mall dhe Galeria Shopping Mall, me shumë aktivitete!

Cineplexx në bashkëpunim me “Marakli t’kerreve” organizojnë Fast and Furious Meeting në Albi Mall dhe Galeria Shopping Mall, me shumë aktivitete!

Cineplexx
Guardians of the Galaxy 3 arrin në Cineplexx me eventin ‘Pre Premiere’ ku do të ketë edhe shpërblime!

Guardians of the Galaxy 3 arrin në Cineplexx me eventin ‘Pre Premiere’ ku do të ketë edhe shpërblime!

TV / Film
Aktorët e filmit “Virgjëresha Shqiptare” arrijnë sonte në Cineplexx me premierën e filmit

Aktorët e filmit “Virgjëresha Shqiptare” arrijnë sonte në Cineplexx me premierën e filmit

TV / Film
Cineplexx organizon event për 8 Mars me një super ofertë

Cineplexx organizon event për 8 Mars me një super ofertë

Cineplexx
“Scream” rikthehet në Cineplexx më 9 mars në eventin “Horror night”

“Scream” rikthehet në Cineplexx më 9 mars në eventin “Horror night”

TV / Film
Cineplexx dhe Albi Mall sjellin IMAX në Kosovë

Cineplexx dhe Albi Mall sjellin IMAX në Kosovë

Cineplexx
“Creed 3” vjen në Cineplexx me eventin ‘Premiere Night’ ku do të ketë edhe shpërblime!

“Creed 3” vjen në Cineplexx me eventin ‘Premiere Night’ ku do të ketë edhe shpërblime!

TV / Film
“Magic Mike’s Last Dance” me Channing Tatum arrin në Cineplexx me shumë shpërblime për Ladies Night!

“Magic Mike’s Last Dance” me Channing Tatum arrin në Cineplexx me shumë shpërblime për Ladies Night!

TV / Film
Cineplexx organizon eventin Premiere Night me super-filmin vendor “Adnan Kafazi”, ku do të ketë shumë shpërblime!

Cineplexx organizon eventin Premiere Night me super-filmin vendor “Adnan Kafazi”, ku do të ketë shumë shpërblime!

Cineplexx
Blej një biletë në Cineplexx me kartë Visa dhe fito një tjetër falas!

Blej një biletë në Cineplexx me kartë Visa dhe fito një tjetër falas!

Cineplexx