LAJMI I FUNDIT:

Christine Lagarde

52 Artikuj

Lagarde: Fragmentimi i ekonomisë botërore do ta rris edhe më shumë inflacionin

Lagarde: Fragmentimi i ekonomisë botërore do ta rris edhe më shumë inflacionin

Botë
Banka Qendrore Evropiane rriti me 0.5 për qind normën bazë të interesit

Banka Qendrore Evropiane rriti me 0.5 për qind normën bazë të interesit

Botë
Banka Qendrore Evropiane thotë se Bitcoin është rrugës për t’u bërë i parëndësishëm

Banka Qendrore Evropiane thotë se Bitcoin është rrugës për t’u bërë i parëndësishëm

Botë
Shefja e BQE-së: Inflacioni nuk e ka arritur ende kulmin në Eurozonë

Shefja e BQE-së: Inflacioni nuk e ka arritur ende kulmin në Eurozonë

Botë
Lagarde: Rusia po i përdor kriptovalutat për t’iu shmangur sanksioneve

Lagarde: Rusia po i përdor kriptovalutat për t’iu shmangur sanksioneve

Botë
Shefja e BQE-së: Çmimet e produkteve do të vazhdojnë të rriten, politika monetare duhet të jetë këmbëngulëse

Shefja e BQE-së: Çmimet e produkteve do të vazhdojnë të rriten, politika monetare duhet të jetë këmbëngulëse

Botë
Lagarde: Ekonomia e BE-së ende nuk ka dalë nga kriza e shkaktuar nga pandemia COVID-19

Lagarde: Ekonomia e BE-së ende nuk ka dalë nga kriza e shkaktuar nga pandemia COVID-19

Botë
Lagarde: Puna nga shtëpia është e ardhmja, do të zgjasë më shumë se pandemia

Lagarde: Puna nga shtëpia është e ardhmja, do të zgjasë më shumë se pandemia

Botë
BQE: Rimëkëmbja ekonomike e Eurozonës po përballet me rreziqe nga variantet e reja të COVID-19

BQE: Rimëkëmbja ekonomike e Eurozonës po përballet me rreziqe nga variantet e reja të COVID-19

Botë
Eurozona rifiton rritjen ekonomike, Lagarde bën thirrje për përshpejtimin e reformave nga vendet e BE-së

Eurozona rifiton rritjen ekonomike, Lagarde bën thirrje për përshpejtimin e reformave nga vendet e BE-së

Financa
Revista Forbes për herë të dhjetë me radhë shpall Angela Merkelin, si gruan më të fuqishme në botë

Revista Forbes për herë të dhjetë me radhë shpall Angela Merkelin, si gruan më të fuqishme në botë

Evropa
Lagarde: Ne kemi kaluar më të keqen nga pandemia COVID-19, rimëkëmbja ekonomike do të jetë e pabarabartë

Lagarde: Ne kemi kaluar më të keqen nga pandemia COVID-19, rimëkëmbja ekonomike do të jetë e pabarabartë

Botë
Lagarde: Coronavirusi mund të shkaktojë kolapsin ekonomik sikurse ai i vitit 2008

Lagarde: Coronavirusi mund të shkaktojë kolapsin ekonomik sikurse ai i vitit 2008

Botë
Viti i zymtë i BE-së

Viti i zymtë i BE-së

Nga Bota
A po e transferon në jug pasurinë e veriut Banka Qendrore Evropiane?

A po e transferon në jug pasurinë e veriut Banka Qendrore Evropiane?

Të Tjera
Lagarde i bën thirrje Gjermanisë dhe Holandës të shpenzojnë më shumë

Lagarde i bën thirrje Gjermanisë dhe Holandës të shpenzojnë më shumë

Financa
Lagarde lajmëron detyrat e reja në BQE

Lagarde lajmëron detyrat e reja në BQE

Financa
Lagarde zgjidhet shefe e BQE-së në një moment të trazuar

Lagarde zgjidhet shefe e BQE-së në një moment të trazuar

Të Tjera
Fondi Monetar zgjedh presidenten e re

Fondi Monetar zgjedh presidenten e re

Të Tjera
Lagarde: Lufta tregtare SHBA-Kinë po peshon si re e errët mbi ekonominë botërore

Lagarde: Lufta tregtare SHBA-Kinë po peshon si re e errët mbi ekonominë botërore

Të Tjera
Lagarde në krye të BQE, merr mbështetjen me votim të fshehtë nga eurodeputetët

Lagarde në krye të BQE, merr mbështetjen me votim të fshehtë nga eurodeputetët

Financa
Ministri francez i Financave: Në krye të FMN-së duhet të zgjidhet një evropian

Ministri francez i Financave: Në krye të FMN-së duhet të zgjidhet një evropian

Financa
Christine Lagarde kandidohet për presidente të Bankës Qendrore të Evropës

Christine Lagarde kandidohet për presidente të Bankës Qendrore të Evropës

Të Tjera
Kush janë të nominuarit për pozitat kyçe të BE-së dhe 6 hapat e mbetur drejt institucioneve të reja

Kush janë të nominuarit për pozitat kyçe të BE-së dhe 6 hapat e mbetur drejt institucioneve të reja

Nga Bota