LAJMI I FUNDIT:

ChatGPT

103 Artikuj

Italia ndalon ChatGPT-n

Italia ndalon ChatGPT-n

Lajme Teknologji
Musk në mesin e ekspertëve që kërkojnë që trajnimi i sistemeve të AI-s të pezullohet për shkak të frikës së një kërcënimi për njerëzimin

Musk në mesin e ekspertëve që kërkojnë që trajnimi i sistemeve të AI-s të pezullohet për shkak të frikës së një kërcënimi për njerëzimin

Lajme Teknologji
Bill Gates: Inteligjenca Artificiale është avancimi më i rëndësishëm teknologjik në dekada

Bill Gates: Inteligjenca Artificiale është avancimi më i rëndësishëm teknologjik në dekada

Lajme Teknologji
Formacioni më i mirë i Kosovës në histori sipas ChatGPT: Rrahmani, Berisha, Rashica e Muriqi në 11-she

Formacioni më i mirë i Kosovës në histori sipas ChatGPT: Rrahmani, Berisha, Rashica e Muriqi në 11-she

Përfaqësuesja e Kosovës
Disa përdorues thanë se iu janë shfaqur biseda të përdoruesve të tjerë në ChatGPT, kompania thotë se është ndrequr gabimi

Disa përdorues thanë se iu janë shfaqur biseda të përdoruesve të tjerë në ChatGPT, kompania thotë se është ndrequr gabimi

Lajme Teknologji
Bill Gates ka publikuar një letër për Inteligjencën Artificiale – parashikimet e tij fokusohen në tre sektorët që AI mund të transformojë

Bill Gates ka publikuar një letër për Inteligjencën Artificiale – parashikimet e tij fokusohen në tre sektorët që AI mund të transformojë

Lajme Teknologji
Google lanson chatbotin e tij Bard i ngjashëm me ChatGPT, por i disponueshëm vetëm në dy vende

Google lanson chatbotin e tij Bard i ngjashëm me ChatGPT, por i disponueshëm vetëm në dy vende

Lajme Teknologji
Sa duhet të shqetësohemi me inteligjencën artificiale?

Sa duhet të shqetësohemi me inteligjencën artificiale?

Lajme Teknologji
Agjencia e spiunazhit në Mbretërinë e Bashkuar thotë se chatbot-et e AI si ChatGPT përbëjnë një kërcënim sigurie

Agjencia e spiunazhit në Mbretërinë e Bashkuar thotë se chatbot-et e AI si ChatGPT përbëjnë një kërcënim sigurie

Lajme Teknologji
Çfarë është ChatGPT-4 dhe si ta përdorim atë tani?

Çfarë është ChatGPT-4 dhe si ta përdorim atë tani?

Lajme Teknologji
ChatGPT po vjen edhe për vetura

ChatGPT po vjen edhe për vetura

Auto Lajme
Gazeta zvicerane: Shqiptarët në Zvicër krenarë me zbuluesen e ChatGPT, Mira Murati

Gazeta zvicerane: Shqiptarët në Zvicër krenarë me zbuluesen e ChatGPT, Mira Murati

Teknologji
Si mund të kurseni kohë falë Inteligjencës Artificiale, disa nga “aftësitë” që nuk keni më nevojë t’i mësoni

Si mund të kurseni kohë falë Inteligjencës Artificiale, disa nga “aftësitë” që nuk keni më nevojë t’i mësoni

Lajme Teknologji
General Motors eksploron mundësinë e përdorimit të ChatGPT në veturat e saj

General Motors eksploron mundësinë e përdorimit të ChatGPT në veturat e saj

Lajme Teknologji
Studiuesit e Microsoft propozojnë të kombinojnë ChatGPT dhe disa modele të tjera të AI

Studiuesit e Microsoft propozojnë të kombinojnë ChatGPT dhe disa modele të tjera të AI

Lajme Teknologji
Konferenca vjetore e Google I/O do të fillojë më 10 maj

Konferenca vjetore e Google I/O do të fillojë më 10 maj

Lajme Teknologji
Regjimi kinez ka frikë nga ajo se çfarë mund të thonë programet sikurse ChatGPT

Regjimi kinez ka frikë nga ajo se çfarë mund të thonë programet sikurse ChatGPT

Lajme Teknologji
ChatGPT po bëhet i disponueshëm për kompanitë që duan ta integrojnë në aplikacione

ChatGPT po bëhet i disponueshëm për kompanitë që duan ta integrojnë në aplikacione

Lajme Teknologji
All over the world Google leads the search for ChatGPT and World Cup, in Kosovo and Albania dominates Big Brother search

All over the world Google leads the search for ChatGPT and World Cup, in Kosovo and Albania dominates Big Brother search

English
Inteligjenca gjeneruese Artificiale po i mbjell farat e dyshimit në shkencën serioze

Inteligjenca gjeneruese Artificiale po i mbjell farat e dyshimit në shkencën serioze

Fakte
ChatGPT po vjen edhe në Snapchat

ChatGPT po vjen edhe në Snapchat

Lajme Teknologji
Revolucion intelektual dhe ChatGPT

Revolucion intelektual dhe ChatGPT

Analiza
Vdekja e autorit

Vdekja e autorit

Cult+
Elon Musk rekruton ekip për të zhvilluar rivalin e ChatGPT

Elon Musk rekruton ekip për të zhvilluar rivalin e ChatGPT

Lajme Teknologji