LAJMI I FUNDIT:

ChatGPT

103 Artikuj

Studiuesit po zhvillojnë një sistem me Inteligjencë Artificiale ‘për të kthyer mendimet e njerëzve në tekst’

Studiuesit po zhvillojnë një sistem me Inteligjencë Artificiale ‘për të kthyer mendimet e njerëzve në tekst’

Lajme Teknologji
“Kumbari i AI” largohet nga Google: Inteligjenca Artificiale po rrezikon njerëzimin

“Kumbari i AI” largohet nga Google: Inteligjenca Artificiale po rrezikon njerëzimin

Lajme Teknologji
Cilat qytete të Kosovës i sugjeron ChatGPT për t’i vizituar – përgjigjet ishin thjesht të mahnitshme

Cilat qytete të Kosovës i sugjeron ChatGPT për t’i vizituar – përgjigjet ishin thjesht të mahnitshme

Kosovë
Rikthehet qasja e ChatGPT-s në Itali

Rikthehet qasja e ChatGPT-s në Itali

Lajme Teknologji
Senatori amerikan prezanton një projekt-ligj që synon mangësitë e inteligjencës artificiale

Senatori amerikan prezanton një projekt-ligj që synon mangësitë e inteligjencës artificiale

Lajme Teknologji
Krijuesit e AI-s duhet të studiojnë vetëdijen, paralajmërojnë ekspertët

Krijuesit e AI-s duhet të studiojnë vetëdijen, paralajmërojnë ekspertët

Lajme Teknologji
OpenAI tani ju mundëson që të mos ruani historinë e bisedave që bëni me ChatGPT-n

OpenAI tani ju mundëson që të mos ruani historinë e bisedave që bëni me ChatGPT-n

Lajme Teknologji
Profesioni që është më pak i rrezikuar për momentin nga ChatGPT, sipas një studimi

Profesioni që është më pak i rrezikuar për momentin nga ChatGPT, sipas një studimi

Lajme Teknologji
Bard i Google së shpejti mund të ndihmojë njerëzit për të koduar

Bard i Google së shpejti mund të ndihmojë njerëzit për të koduar

Lajme Teknologji
Nxënësi shkruan esenë e Shekspirit përmes ChatGPT – por nuk i doli ashtu siç planifikoi

Nxënësi shkruan esenë e Shekspirit përmes ChatGPT – por nuk i doli ashtu siç planifikoi

Fun Lajme
Elon Musk thotë se do të lansojë rivalin e ChatGPT, ‘TruthGPT’

Elon Musk thotë se do të lansojë rivalin e ChatGPT, ‘TruthGPT’

Lajme Teknologji
I kërkuam ChatGPT-it ca këshilla seksi dhe përgjigjja ishte pak e sikletshme!

I kërkuam ChatGPT-it ca këshilla seksi dhe përgjigjja ishte pak e sikletshme!

Intimitet dhe Pasion
CEO i OpenAI thotë se kompania nuk po e trajnon versionin GPT-5

CEO i OpenAI thotë se kompania nuk po e trajnon versionin GPT-5

Lajme Teknologji
OpenAI do të ofrojë deri në 20,000 dollarë shpërblim për raportimin e defekteve

OpenAI do të ofrojë deri në 20,000 dollarë shpërblim për raportimin e defekteve

Lajme Teknologji
Alibaba po sjell rivalin e ChatGPT

Alibaba po sjell rivalin e ChatGPT

Lajme Teknologji
Algoritmet po i marrin vendimet – për njerëzit!

Algoritmet po i marrin vendimet – për njerëzit!

Cult+
ChatGPT po krijon artikuj të rremë të Guardian-it

ChatGPT po krijon artikuj të rremë të Guardian-it

Cult+
Së shpejti do të jeni në gjendje të flisni me robotin e inteligjencës artificiale të Google

Së shpejti do të jeni në gjendje të flisni me robotin e inteligjencës artificiale të Google

Lajme Teknologji
A rrezikon ChatGPT eliminimin e miliona vendeve të punës? Flet shqiptarja Mira Murati

A rrezikon ChatGPT eliminimin e miliona vendeve të punës? Flet shqiptarja Mira Murati

Lajme Teknologji
Mira Murati, shqiptarja që po ndryshon botën flet për ‘La Repubblica’: Prindërit e mi jetojnë në Itali, e kam mësuar gjuhën në TV si gjithë shqiptarët

Mira Murati, shqiptarja që po ndryshon botën flet për ‘La Repubblica’: Prindërit e mi jetojnë në Itali, e kam mësuar gjuhën në TV si gjithë shqiptarët

Lajme Teknologji
Kryebashkiaku australian mund ta padisë ChatGPT-n për shpifje

Kryebashkiaku australian mund ta padisë ChatGPT-n për shpifje

Lajme Teknologji
AI mund të shkaktojë dëme të tmerrshme – duhet të kontrollohet

AI mund të shkaktojë dëme të tmerrshme – duhet të kontrollohet

Fakte
Ministri italian thotë se vendimi për ndalimin e ChatGPT në vendin e tij është i tepërt

Ministri italian thotë se vendimi për ndalimin e ChatGPT në vendin e tij është i tepërt

Lajme Teknologji
Investitori i ChatGPT-s: Inteligjenca Artificiale mund të lirojë njerëzimin nga nevoja për të punuar

Investitori i ChatGPT-s: Inteligjenca Artificiale mund të lirojë njerëzimin nga nevoja për të punuar

Lajme Teknologji