LAJMI I FUNDIT:

Chatbot

13 Artikuj

Më shumë se një e katërta e të rriturve në Mbretërinë e Bashkuar kanë përdorur AI gjeneruese, tregon një sondazh

Më shumë se një e katërta e të rriturve në Mbretërinë e Bashkuar kanë përdorur AI gjeneruese, tregon një sondazh

Lajme Teknologji
Chatbot-i i Bing tani ju lejon të bëni pyetje zanore në desktop

Chatbot-i i Bing tani ju lejon të bëni pyetje zanore në desktop

Lajme Teknologji
Instagrami së shpejti mund të marrë chatbotin e vet të AI

Instagrami së shpejti mund të marrë chatbotin e vet të AI

Media Sociale
Apple punëson staf për të punuar në produktet e saj të inteligjencës artificiale

Apple punëson staf për të punuar në produktet e saj të inteligjencës artificiale

Lajme Teknologji
Chatbot Claude AI mund të ‘kuptojë’ një libër për pak sekonda

Chatbot Claude AI mund të ‘kuptojë’ një libër për pak sekonda

Lajme Teknologji
Sa duhet të shqetësohemi me inteligjencën artificiale?

Sa duhet të shqetësohemi me inteligjencën artificiale?

Lajme Teknologji
General Motors eksploron mundësinë e përdorimit të ChatGPT në veturat e saj

General Motors eksploron mundësinë e përdorimit të ChatGPT në veturat e saj

Lajme Teknologji
Studiuesit e Microsoft propozojnë të kombinojnë ChatGPT dhe disa modele të tjera të AI

Studiuesit e Microsoft propozojnë të kombinojnë ChatGPT dhe disa modele të tjera të AI

Lajme Teknologji
Inteligjenca artificiale e Microsoft po sillet çuditshëm – gënjen, kërcënon, kritikon dhe u shprehë dashurinë përdoruesve

Inteligjenca artificiale e Microsoft po sillet çuditshëm – gënjen, kërcënon, kritikon dhe u shprehë dashurinë përdoruesve

Lajme Teknologji
Vatikani dhe enigmat morale të AI-së

Vatikani dhe enigmat morale të AI-së

Cult+
“Ujku është tek dera” – si mund t’i shuajë shumë profesione Inteligjenca Artificiale

“Ujku është tek dera” – si mund t’i shuajë shumë profesione Inteligjenca Artificiale

Lajme Teknologji
Inteligjenca artificiale po bëhet rutinë e përditshme: A do të fillojnë njerëzit të mendojnë më pak?

Inteligjenca artificiale po bëhet rutinë e përditshme: A do të fillojnë njerëzit të mendojnë më pak?

Lajme Teknologji
Chatbot i Metas thotë se kompania ‘shfrytëzon njerëzit’

Chatbot i Metas thotë se kompania ‘shfrytëzon njerëzit’

Lajme Teknologji