LAJMI I FUNDIT:

CEFTA

111 Artikuj

OAK: Kosova të largohet nga CEFTA

OAK: Kosova të largohet nga CEFTA

Biznes
Hasani takohet me përfaqësuesit e CEFTA-s

Hasani takohet me përfaqësuesit e CEFTA-s

Biznes
Bajrami: Ende kemi barriera dhe nuk respektohet CEFTA

Bajrami: Ende kemi barriera dhe nuk respektohet CEFTA

Të Tjera
Nuk do të ketë shtrenjtim të bukës në Maqedoni

Nuk do të ketë shtrenjtim të bukës në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Kosova në Javën e CEFTA-së në Podgoricë

Kosova në Javën e CEFTA-së në Podgoricë

Të Tjera
“Bllokada ekonomike do ta gjunjëzonte Serbinë” (Video)

“Bllokada ekonomike do ta gjunjëzonte Serbinë” (Video)

Biznes
U shënua 10 vjetori i nënshkrimit të marrëveshjes së Maqedonisë për CEFTA-në

U shënua 10 vjetori i nënshkrimit të marrëveshjes së Maqedonisë për CEFTA-në

Lirim Shabani
Në Shkup mbahet aktivitet për 10 vjetorin e Maqedonisë në CEFTA

Në Shkup mbahet aktivitet për 10 vjetorin e Maqedonisë në CEFTA

Lirim Shabani
Mullixhinjtë kërkojnë anulimin e menjëhershëm të masës së re të importit të grurit

Mullixhinjtë kërkojnë anulimin e menjëhershëm të masës së re të importit të grurit

Emir Hamzai
Kosova, pak interes nga CEFTA (Video)

Kosova, pak interes nga CEFTA (Video)

Biznes
Kosova nuk ia ka pa hairin CEFTA-s

Kosova nuk ia ka pa hairin CEFTA-s

Biznes
Bilanci negativ i Kosovës me CEFTA-n

Bilanci negativ i Kosovës me CEFTA-n

Biznes
Panariti: Zhbllokohen eksportet me Maqedoninë

Panariti: Zhbllokohen eksportet me Maqedoninë

Emir Hamzai
CEFTA e dëmtoi Kosovën

CEFTA e dëmtoi Kosovën

Ekonomi
Ekonomistë nga Maqedonia vizitojnë Shqipërinë

Ekonomistë nga Maqedonia vizitojnë Shqipërinë

Lirim Shabani