LAJMI I FUNDIT:

CEFTA

114 Artikuj

CEFTA, peng i mosmarrëveshjeve Kosovë, Bosnje e Serbi

CEFTA, peng i mosmarrëveshjeve Kosovë, Bosnje e Serbi

Të Tjera
Scott: Beogradi dhe Prishtina të tregojnë fleksibilitet

Scott: Beogradi dhe Prishtina të tregojnë fleksibilitet

Kosovë
Serbia dhe Bosnja bojkotojnë takimet e CEFTA-s në Prishtinë

Serbia dhe Bosnja bojkotojnë takimet e CEFTA-s në Prishtinë

Ekonomi
Haradinaj: Presioni nuk e largon masën 10 për qind për produktet serbe

Haradinaj: Presioni nuk e largon masën 10 për qind për produktet serbe

Kosovë
Rinegocimi i CEFTA-s si zgjidhje për Kosovën

Rinegocimi i CEFTA-s si zgjidhje për Kosovën

Biznes
Ish-ministri Hasani dyshon se masat për produktet e Serbisë dhe Bosnje – Hercegovinës do të qëndrojnë gjatë

Ish-ministri Hasani dyshon se masat për produktet e Serbisë dhe Bosnje – Hercegovinës do të qëndrojnë gjatë

Ekonomi
Kocijançiç kërkon sqarime nga Kosova për taksën e re të importit ndaj Serbisë

Kocijançiç kërkon sqarime nga Kosova për taksën e re të importit ndaj Serbisë

Kosovë
Brenda një viti deficiti tregtar i Kosovës rritet për 20.2%

Brenda një viti deficiti tregtar i Kosovës rritet për 20.2%

Të Tjera
Vështirësitë e Kosovës në integrimin ekonomik rajonal

Vështirësitë e Kosovës në integrimin ekonomik rajonal

Biznes
A po e shkel Kosova marrëveshjen e CEFTA-s?

A po e shkel Kosova marrëveshjen e CEFTA-s?

Të Tjera
Serbia kërkon takim urgjent me Maqedoninë dhe Bosnjë dhe Hercegovinën për shkak të doganave të Kosovës

Serbia kërkon takim urgjent me Maqedoninë dhe Bosnjë dhe Hercegovinën për shkak të doganave të Kosovës

Amir Jakupi
Ministri Hasani në Paris në konferencën “Konkurrueshmëria dhe zhvillimi i sektorit privat”

Ministri Hasani në Paris në konferencën “Konkurrueshmëria dhe zhvillimi i sektorit privat”

Të Tjera
Çmimi i naftës së papërpunuar vazhdon të rritet

Çmimi i naftës së papërpunuar vazhdon të rritet

Financa
Shoqata e Fermerve dhe Qumshtarëve mirëpresin vendimin e MTI-së

Shoqata e Fermerve dhe Qumshtarëve mirëpresin vendimin e MTI-së

Bujqësi
Bizneset kërkojnë liberalizimin e vizave

Bizneset kërkojnë liberalizimin e vizave

Biznes
KPK: Prodhuesit kosovarë vazhdojnë të kenë vështirësi në eksportimin e produkteve

KPK: Prodhuesit kosovarë vazhdojnë të kenë vështirësi në eksportimin e produkteve

Të Tjera
Kosova – shtet që varet nga tregtia

Kosova – shtet që varet nga tregtia

Albert Spahiu
Të punohet më shumë që të rriten përfitimet e Kosovës nga CEFTA

Të punohet më shumë që të rriten përfitimet e Kosovës nga CEFTA

Biznes
Hasani: Kosova ka shtatë prioritete gjatë kryesimit me CEFTA-n (Video)

Hasani: Kosova ka shtatë prioritete gjatë kryesimit me CEFTA-n (Video)

Lulzim Ahmeti
Bizneset vendore me pritje të vogla nga CEFTA

Bizneset vendore me pritje të vogla nga CEFTA

Biznes
Haradinaj uron Kosovën për kryesimin e CEFTA-s

Haradinaj uron Kosovën për kryesimin e CEFTA-s

Financa
Kosova merr zyrtarisht kryesimin e CEFTA-s, këto janë prioritet e ministrit Hasani

Kosova merr zyrtarisht kryesimin e CEFTA-s, këto janë prioritet e ministrit Hasani

Biznes
Kryesimi i CEFTA-s, si Kosovë pa UNMIK-un

Kryesimi i CEFTA-s, si Kosovë pa UNMIK-un

Biznes
Kosova kryesuese e CEFTA-s në vitin 2018

Kosova kryesuese e CEFTA-s në vitin 2018

Biznes