LAJMI I FUNDIT:

Buxheti i Shqipërisë

10 Artikuj

Pritet seancë e gjatë në Kuvendin e Shqipërisë, diskutohet buxheti dhe porti i Durrësit

Pritet seancë e gjatë në Kuvendin e Shqipërisë, diskutohet buxheti dhe porti i Durrësit

Shqipëri
Guvernatori i Bankës së Shqipërisë flet për buxhetin: Rrezik i veçantë nga borxhi, energjia dhe pensionet

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë flet për buxhetin: Rrezik i veçantë nga borxhi, energjia dhe pensionet

Shqipëri
Projektbuxheti 2023 në Shqipëri, deputetja e PD-së: Nuk i përgjigjet krizës, shton taksat për shtresën e mesme

Projektbuxheti 2023 në Shqipëri, deputetja e PD-së: Nuk i përgjigjet krizës, shton taksat për shtresën e mesme

Shqipëri
Buxheti i Shqipërisë për vitin 2023 do të jetë 5.4 miliardë euro, me rritje vjetore prej 17.4 për qind

Buxheti i Shqipërisë për vitin 2023 do të jetë 5.4 miliardë euro, me rritje vjetore prej 17.4 për qind

Shqipëri
Shqipëria pritet të rihapë bastet sportive në 2023-shin, buxheti parashikohet të arkëtojë 2 miliardë lekë [17 milionë euro]

Shqipëria pritet të rihapë bastet sportive në 2023-shin, buxheti parashikohet të arkëtojë 2 miliardë lekë [17 milionë euro]

Shqipëri
Shqipëria e financon arsimin dhjetë herë më pak se mesatarja e vendeve të OECD

Shqipëria e financon arsimin dhjetë herë më pak se mesatarja e vendeve të OECD

Shqipëri
Kriza energjetike, qeveria shqiptare jep 28 miliardë lekë [266 milionë euro] për përballimin e rritjes së çmimeve

Kriza energjetike, qeveria shqiptare jep 28 miliardë lekë [266 milionë euro] për përballimin e rritjes së çmimeve

Shqipëri
Meta kthen për rishqyrtim ligjin “Buxheti 2022”

Meta kthen për rishqyrtim ligjin “Buxheti 2022”

Shqipëri
Arbitrazhi rrezikon buxhetin e Shqipërisë, qeveria pranon situatën e vështirë

Arbitrazhi rrezikon buxhetin e Shqipërisë, qeveria pranon situatën e vështirë

Financa
Buxheti në Shqipëri, pa rritje taksash

Buxheti në Shqipëri, pa rritje taksash

Shqipëri